Hopp til hovedinnhold

Ferie og permisjon

Her finner du informasjon om dine rettigheter knyttet til ferie og permisjon.

Ferie

Hvor mye ferie har jeg krav på? Kan arbeidsgiver bestemme når jeg skal ta fri? Og hva skjer med ferien min når jeg bytter jobb? Her finner du svar på det meste du måtte lure på om ferie.

Ta gjerne kontakt med vår jus- og arbeidslivsavdeling dersom du har andre spørsmål.

Jus- og arbeidslivsavdelingen Alt du trenger å vite om ferie Ferie i enkeltdager Ferie når du bytter jobb Feriepenger som sykemeldt Tvungen ferie i oppsigelsestiden

Vi hjelper deg

Trenger du juridisk bistand? Våre advokater og jurister kan hjelpe deg med spørsmål om lønn eller arbeidsvilkår. Send en e-post til ja@psykologforeningen.no eller ring jus- og arbeidslivsavdelingen på 23 10 31 30 (telefonen er åpen mandag til fredag fra klokka 12.15 til 15.00).

Graviditet og foreldre

Hvilke rettigheter har jeg i svangerskapet? Hva skjer med den midlertidige stillingen min når jeg er gravid? Og har arbeidsgiver rett til å si meg opp mens jeg er i permisjon?

Beregning av foreldrepenger Foreldrepenger ved utløpt vikariat Gravid i en midlertidig stilling Lønnsutvikling i foreldrepermisjon Oppsigelse under foreldrepermisjon Permisjon etter sykepengeperioden Permisjon ved tilvenning i barnehage Ulønnet foreldrepermisjon og sykepengerettigheter