Aktuelt:

Status i årets lønns- og takstforhandlinger

Her finner du samlet og oppdatert informasjon om status i årets lønnsforhandlinger for ansatte i sykehus, kommuner, stat, Virke og om takstforhandlingene for avtalespesialistene.
Illustrasjon av megafoner, tegnet av Lotta Köhler

Tekniske utfordringer med Min side

Våre medlemmer, ansatte og kursholdere opplever for øyeblikket problemer med innlogging på Min side.

Eldrepsykologer vil spille en viktig rolle de neste årene

Hvordan skal det være å bli eldre i Norge? Psykologene Lars Petter Lopez-Røed og Bjørn-Eivind Kirsebom inviterte psykologistudentene i Tromsø til et inspirerende foredrag om hvordan psykologer kan bidra i møte med en aldrende befolkning.

Ny veileder om rollesammenblanding

Hva mener Psykologforeningen om helsetilsynets utkast til ny veileder?
Bilde av en smilende Håkon Kongsrud Skard, president i Psykologforeningen

– En sprek nittiåring

Foreningens nittiårsjubileum er en god anledning til å se hvor vi står nå, samt kaste et blikk bakover og se på psykologprofesjonens utvikling siden den spede begynnelse. Det gir grunn til stolthet og takknemlighet, men også mulighet til å lære.

Streiken er over – hva nå?

– Vi har i forhandlingene ikke krevd annet enn å beholde den avtalen vi allerede har. Staten tvang oss i ut i en konflikt som burde vært unødvendig, sier visepresident i Psykologforeningen, Hanne Indregard Lind.

Tvungen lønnsnemnd: - Skuffet over motparten

– Vi gjorde det helt klart før forhandlingene startet: Vi ville forlenge en inngått avtale. Staten tvang oss i stedet ut i en konflikt vi aldri ønsket. Nå blir vi tvunget til å avslutte streiken. Vi er skuffet over motparten, sier leder i Akademikerne stat.

Ni tips til deg som skal ut og reise i sommer

Handelsbanken gjør det enkelt og trygt for deg som medlem på reise i sommer.

Bjarne Hansen er vinneren av Psykologprisen 2024

Bjarne Hansen leder et senter for behandling av og forskning på angst- og tvangslidelser. Interessen for metoden han og kollegaene har utviklet har eksplodert både nasjonalt og internasjonalt, men han er langt fra i mål.

Akademikerne trapper opp streiken: – Nå må staten forstå alvoret

– Vi streiker ikke med lett hjerte, vi vet at det får konsekvenser, men vi trapper opp streiken for å få staten til å forstå alvoret, sier leder i Akademikerne stat.

Bli med Psykologforeningen i Pride-paraden

Tradisjonen tro feirer vi kjærligheten med å gå i pride-paraden i Oslo, lørdag 29. juni. Ta med deg gjengen, familien eller kollegaene og bli med!

Enighet i lønnsoppgjøret i Oslo kommune

– Det økonomiske resultatet fra meklingen vil gi medlemmene våre reallønnsvekst, sier forhandlingsleder for Akademikerne i Oslo kommune, Julius Okkenhaug etter å ha nådd enighet på overtid.

Viser 1 til 12 av 143 resultater.

Side 1 av 12