#aldrialene

Se dine medlemsfordeler som studentmedlem i Psykologforeningen og meld deg inn.

Her får du praktisk informasjon om medlemskapet og overgang fra student til ordinært medlemskap.

Gruppe unge voksne som sitter i en trapp

Studentpolitisk utvalg (SPU) jobber for å fremme psykologstudenters interesser lokalt og nasjonalt.

Hånd som tegner rundt en dato på en kalender

Se hvilke kurs og konferanser du som studentmedlem kan delta på.

Sko som står foran en strek hvor det står start

Gode råd til deg som skal ut i arbeidslivet, hva som er viktig å huske på i jobbsøkingsprosessen og tips om lønn og lønnsforhandling.

Oversikt over hvor og hvordan du kan utdanne deg til psykolog i Norge og i utlandet.

Aktuelt for studenter

Khrono

Vi trenger å arbeide sammen for å møte de psykososiale følgene av Covid-19-pandemien. Psykologstudenter som har fått avbrutt sin praksis, sitter nå med kompetanse som ikke blir utnyttet.

Leder i SPU Guro Holte Igesund

Dagens medisin

Mange psykologstudenter er beredt til å bidra til å minske køen av pasienter. Vi ønsker å være med på å håndtere de store psykiske påkjenningene krisen vi nå gjennomlever, vil sette av spor i befolkningen.

Screenshot Lånekassen.no

Universitas

Regjeringens tiltak gjennom Lånekassen er ikke tilstrekkelig, mener tolv studentledere i Akademikerne.