#aldrialene

Se dine medlemsfordeler som studentmedlem i Psykologforeningen og meld deg inn.

Her får du praktisk informasjon om medlemskapet og overgang fra student til ordinært medlemskap.

Gruppe unge voksne som sitter i en trapp

Studentpolitisk utvalg (SPU) jobber for å fremme psykologstudenters interesser lokalt og nasjonalt.

Hånd som tegner rundt en dato på en kalender

Se hvilke kurs og konferanser du som studentmedlem kan delta på.

Sko som står foran en strek hvor det står start

Gode råd til deg som skal ut i arbeidslivet, hva som er viktig å huske på i jobbsøkingsprosessen og tips om lønn og lønnsforhandling.

Oversikt over hvor og hvordan du kan utdanne deg til psykolog i Norge og i utlandet.

Aktuelt for studenter Les alle aktueltsaker

Gruppe studenter som sitter i en trapp

Norsk Psykologforening ønsker å bli mer synlig blant studentmedlemmer. Derfor oppretter vi nå lokale studentlag på de ulike studiestedene og søker lokalkoordinatorer til å lede arbeidet i disse studentlagene.

Ung kvinne som hører på musikk

Har du husket på forsikringer til studiestart?

Leder i SPU, Guro Holte Igesund

Kommentar

Mange psykologstudenter er usikre på hvordan studiehverdagen, undervisning og praksis vil bli denne høsten.

Screenshot Lånekassen.no

Universitas

Regjeringens tiltak gjennom Lånekassen er ikke tilstrekkelig, mener tolv studentledere i Akademikerne.