Det er lovfestet at alle kommuner skal ha psykolog.

Studentpolitisk utvalg (SPU) ønsker deg velkommen.

Stiger

Yngre psykologers utvalg (YPU) gir deg informasjon om arbeidslivet som ikke-spesialist.

Paragraftegn

Juridisk veiledning til psykologer.

Vekt i balanse med kuler.

Psykologforeningens etiske arbeid, klagebehandling.

To stiliserte hoder med lyspærer inni.

Prinsipperklæringen om evidens, praktiske eksempler.

Kodelås

Normer for personvern og informasjonssikkerhet.

Kolleger gjør fist bump

Psykologforeningens kollegastøtteordning.

To kraftige hender på et ratt.

Psykologforeningens faglige veileder i førerkortsaker.

Rosett

Hva innebærer det å være autorisert helsepersonell?

Labyrint

Retningslinjer, standarder og anvisninger for testfeltet.

Her finner du faglig påfyll og informasjon om våre aktiviteter.

Stilisert kvinne i rødt fronter gruppe.

Foreningens prosjekt for flere psykologer i ledelse.

Intervjuer med gode fagfolk fra hele landet.

Medlemsnytt Les alle saker

Lær hvordan du som psykolog kan hjelpe folk i jobb. Programmet er godkjent som del av flere spesialiteter.

Denne perioden har sentralstyret i Psykologforeningen vedtatt uvanlig mange policynotater. To av de siste notatene handler om kjønnsinkongruens og om digital behandling. De utfordrer oss faglig og berører sentrale samfunnspolitiske verdier.

– Vi håper den vil bidra til å gjøre fagetikken mer relevant og nyttig for arbeid i organisasjoner, sier Christer Mortensen i arbeidsgruppa som har utviklet veilederen.

Person spiser is

Her er en gjennomgang av hvilke rettigheter og plikter du som arbeidstaker har i forbindelse med ferie.

Psykologforeningen har utviklet en policy for bruk av digitale verktøy i psykologisk behandling.

Lær om alt fra autisme til hvordan du kan hjelpe pasienter med angst og depresjon i jobb.

Barn og psykolog snakker sammen

Ny påmeldingsfrist! Her får du kunnskap om forebygging, behandling og samarbeid i den lokale arbeidshverdagen.

Som psykologer kan vi bidra til at våre pasienter får behandling i omgivelser tilpasset deres behov. Det fortjener både pasientene og de ansatte.