Hånd med medlemskort.

Innmelding , medlemsservice , kontingent , bank og forsikring.

Man klatrer etter bøker på bokhylle.

Spesialisering, andre utdanningsprogram, påmelding.

Håndtrykk

Kurs for tillitsvalgte, lønnsoppgjør.

Lokalavdelingenes egne sider.

En plattform for deg som er psykolog i kommunen.

Vekt i balanse med kuler.

Psykologforeningens etiske arbeid, klagebehandling.

Paragraftegn

Juridisk veiledning til psykologer.

To stiliserte hoder med lyspærer inni.

Prinsipperklæringen om evidens, praktiske eksempler.

Kodelås

Normer for personvern og informasjonssikkerhet.

Labyrint

Retningslinjer, standarder og anvisninger for testfeltet.

To kraftige hender på et ratt.

Psykologforeningens faglige veileder i førerkortsaker.

Hender som ligger over hverandre

Psykologforeningens kollegastøtteordning.

Stilisert kvinne i rødt fronter gruppe.

Foreningens prosjekt for flere psykologer i ledelse.

Rosett

Hva innebærer det å være autorisert helsepersonell?

Stiger

Yngre psykologers utvalg (YPU) ønsker deg velkommen.

Studentpolitiske utvalg (SPU) ønsker deg velkommen!

Medlemsnytt Les alle saker

Hvordan opplever du vilkårene for å kunne yte god behandling i psykisk helsevern eller tverrfaglig spesialisert rusbehandling? Det vil vi gjerne vite, og ber deg svare på en spørreundersøkelse.

En gjeng unge mennesker med tomme snakkebobler

Velkommen til samling for tillitsvalgte i KS

Husk å melde deg på høstens samling for tillitsvalgte i KS i september. Dersom du ikke har mottatt invitasjonen, ta kontakt med din lokalavdeling.

Venterom

Ventetiden økte, andel fristbrudd var stabil og flere fikk behandling. Dette viser tall for 2018 som er rapportert fra spesialisthelsetjenesten til Norsk pasientregister.

Hånd griper etter piller

Sentralstyret har vedtatt å justere utfyllende bestemmelse for rus- og avhengighetspsykologi.

Én for alle, alle for én

....både Oslo og Bergen har møteplasser med faglig og sosialt program for seniorer i Psykologforeningen?

En kvinne putter penger på en sparegris

Selvstendig næringsdrivende? Nå blir sparing til pensjon mer skattegunstig!

Dame foran PC´n snyter seg

Akademikerne og dermed også Norsk psykologforening, har inngått ny IA-avtale for perioden 1. januar 2019 til 31. desember 2022.

Bryggen i Bergen

Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai. Sjekk mangfoldet av tematikk. Du kan også delta under utdelingen av Psykologprisen.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon