Hånd med medlemskort.

Innmelding, kontingent, bank og forsikring.

Man klatrer etter bøker på bokhylle.

Spesialisering, andre utdanningsprogram, påmelding.

Håndtrykk

Kurs for tillitsvalgte, lønnsoppgjør.

Lokalavdelingenes egne sider.

Vekt i balanse med kuler.

Psykologforeningens etiske arbeid, klagebehandling.

Paragraftegn

Juridisk veiledning til psykologer.

To stiliserte hoder med lyspærer inni.

Prinsipperklæringen om evidens, praktiske eksempler.

Kodelås

Normer for personvern og informasjonssikkerhet.

Labyrint

Retningslinjer, standarder og anvisninger for testfeltet.

To kraftige hender på et ratt.

Psykologforeningens faglige veileder i førerkortsaker.

Hender som ligger over hverandre

Psykologforeningens kollegastøtteordning.

Stilisert kvinne i rødt fronter gruppe.

Foreningens prosjekt for flere psykologer i ledelse.

Rosett

Hva innebærer det å være autorisert helsepersonell?

Intervjuer med gode fagfolk fra hele landet.

Stiger

Yngre psykologers utvalg (YPU) ønsker deg velkommen.

Studentpolitiske utvalg (SPU) ønsker deg velkommen!

Medlemsnytt Les alle saker

Fra 1. januar 2019 godkjennes individuell veiledning via videokonferanse som en del av psykologenes spesialistutdanning.

Kvinne som lytter

Kommentar

Foretakstillitsvalgte i sykehusene har i det siste rettet nødvendig oppmerksomhet mot nedskjæringer og økt arbeidspress i psykisk helsetjeneste og i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Kvinne ønsker velkommen

Innføringskurset er for psykologer som snart skal, eller nylig har begynt å jobbe i kommunale helsefremmende, forebyggende og lavterskeltjenester.

Stempel

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Medlemmene spør

Hvor lenge må man ha vært ansatt for å ha rett til sykepenger?

Bryggen i Bergen

Parterapi, familievold, destruktiv ledelse, Halstead – Reitan metoden, e-terapi, PTSD: Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai.

Fotavtrykk i forstørrelsesglass

Kommentar

«So this is Xmas, and what have you done». Slik starter John Lennons legendariske julesang. Ja, hva har vi egentlig gjort i året som gikk. Hva blir stående igjen etter oss?

Fra venstre: Herman Hem Næs, Jens-Emil Furu, Camilla Mustad, Andrea Johansen, Atash Izadi, Ragna Rosseland og Hans Michal Blytt. Oda Flåm var ikke til stede da bildet ble tatt.

Åtte studenter ved profesjonsstudiet i Bergen har oversatt handlingsplanen for Psykologforeningens hovedsatsingsområde til engelsk.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon