Hånd med medlemskort.

Innmelding , medlemsservice , kontingent , bank og forsikring.

Man klatrer etter bøker på bokhylle.

Spesialisering, andre utdanningsprogram, påmelding.

Håndtrykk

Kurs for tillitsvalgte, lønnsoppgjør.

Lokalavdelingenes egne sider.

En plattform for deg som er psykolog i kommunen.

Vekt i balanse med kuler.

Psykologforeningens etiske arbeid, klagebehandling.

Paragraftegn

Juridisk veiledning til psykologer.

To stiliserte hoder med lyspærer inni.

Prinsipperklæringen om evidens, praktiske eksempler.

Kodelås

Normer for personvern og informasjonssikkerhet.

Labyrint

Retningslinjer, standarder og anvisninger for testfeltet.

To kraftige hender på et ratt.

Psykologforeningens faglige veileder i førerkortsaker.

Hender som ligger over hverandre

Psykologforeningens kollegastøtteordning.

Stilisert kvinne i rødt fronter gruppe.

Foreningens prosjekt for flere psykologer i ledelse.

Rosett

Hva innebærer det å være autorisert helsepersonell?

Stiger

Yngre psykologers utvalg (YPU) ønsker deg velkommen.

Studentpolitiske utvalg (SPU) ønsker deg velkommen!

Medlemsnytt Les alle saker

Bryggen i Bergen

Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai. Sjekk mangfoldet av tematikk. Du kan også delta under utdelingen av Psykologprisen.

En mann sitter med kalkulatoren

Psykologforeningen har nå tatt i bruk Visma Autoinvoice for fakturering av medlemskontingenten. Det innebærer at du sammen med faktura for 2019, vil få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Tor Levin Hofgaard, Liv Arnesen, Nikolaj Kunøe og Arne Holen

Psykologforeningens sentralstyre går inn for å gjøre Norsk forening for avhengighetspsykologi, NFAP, til faglig interesseforening.

Annonse

Ditt medlemskap i Norsk psykologforening gir deg tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale.

Kommentar

Tillitsvalgte gjør mye usynlig arbeid for å opprettholde gode tjenestetilbud i psykisk helse og rusbehandling.

Gode nyheter

Kommentar

Da regjeringsforhandlingene ble avsluttet på Granavolden sist uke, var det ikke mye nytt å spore fra vårt ståsted, og det var på mange måter godt nytt.

Fra 1. januar 2019 godkjennes individuell veiledning via videokonferanse som en del av psykologenes spesialistutdanning.

Kvinne som lytter

Kommentar

Foretakstillitsvalgte i sykehusene har i det siste rettet nødvendig oppmerksomhet mot nedskjæringer og økt arbeidspress i psykisk helsetjeneste og i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon