Videoer, psykologsøk ....

Politikk, høringsuttalelser...

Spesialistutdanningen...

Tove Mathiesen

Hedersgjest

- Psykologer har mye lederkompetanse i bagasjen. Så lenge de unngår å bli terapeuter i lederrollen, går det bra.

Nicholas Wilkinson

Helsepsykologi

Stortingsrepresentant for SV, Nicholas Wilkinson, advarte mot silotenkning i helsevesenet da han åpnet Psykologforeningens nasjonale konferanse om helsepsykologi 12. mars.

Pål Grøndahl

Video

Psykologspesialist Pål Grøndahl redegjør for hva som ligger bak begrepet «strafferettslig utilregnelighet» og prosessen fram til en rettspsykiatrisk erklæring.

Faksimile av forsiden av marsutgaven av Tidsskriftet

Tidsskriftet

Angst spiller hovedrollen når Tidsskrift for Norsk psykologforening inviterer deg inn i marsutgaven.

Mann med luftballong som hode

Psykologikongressen 2018

Vår indre verden er fylt av forestillinger, følelser og bilder. Psykologi er vitenskapen om «vår indre verden», som er tema for psykologikongressen 6.-7. september. 

Gutt som danser

Blogg

Kan det være en god ting når det vakreste i verden skaper blandete følelser? Psykolog  Tommy Sotkajærvi blogger om komplekse følelser.

Litteraturhuset

Hør den kjente psykologen Sissel Gran reflektere over viktige spørsmål knyttet til aldring. Torsdag 22. mars kl. 17:00 på Litteraturhuset i Oslo.

Blogg

Hvem vi er og hvor vi kommer fra, farger hva vi ser og hvem vi ser. Har psykologstanden blitt så privilegert at vi glemmer hvor skoen virkelig trykker?

Blogg

Psykologforeningens president, Tor Levin Hofgaard, har skrevet huskeliste til Åse Michaelsen, nyslått eldre- og folkehelseminister.

Tonje Lossius Husum

Hedersgjest

– Etisk refleksjon er et verktøy for å gjøre verden mindre endimensjonal og hindre maktovergrep, sier Tonje Lossius Husum.

Blogg

Det er fullt mulig å leve lykkelig uten 6’er i norsk, uten å havne på pallen. Psykologspesialist og blogger Rune Flaaten Bjørk tar oppgjør med prestasjonskulturen.

Fakta og myter

«Det er ikke vitenskapelig grunnlag for å hevde at mennesker med psykiske lidelser i sin alminnelighet er farligere enn andre.»

Mann hilser velkommen med åpne armer

«Velg å leve» er et samarbeidsprosjekt mellom Helse Stavanger og Helse Fonna. 8. februar fikk prosjektet Akuttpsykiatriprisen for 2018.

Leder for Akademikerne helse, Rune Frøyland, vil endre dagens ordning fordi den slår dårlig ut for langtidsutdannede og yngre.

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.