Spesialistutdanningen

Forhandlinger, juridiske spørsmål, tillitsvalgtkurs.

Kontaktinfo, oversikt over alle lokalavdelinger.

Psykiske lidelser, livsutfordringer, sakkyndighet, arbeidsliv.

For deg som er psykolog i kommunen.

Informasjon om landsmøtet 20. - 22. november.

1 kvinne og 2 menn foran et vindu

Landsmøtet 2019

Håkon Kongsrud Skard er valgt som foreningens politiske leder de neste tre årene. Heidi Svendsen Tessand og Rune Frøyland er gjenvalgt som visepresidenter.

Bilde av en presentasjon med publikum foran

Landsmøtet 2019

Arbeid og utdannelse: påvirkningsfaktorer og inkluderingsarenaer er vedtatt som Psykologforeningens nye hovedsatsningsområde.

Gruppe som stemmer ved valg

Tidsskriftet

Psykologforeningens landsmøte vedtok å innlemme klinisk helsepsykologi som ny spesialitet i foreningens spesialistutdanning.

Mann som holder foredrag

Landsmøtet 2019

- Alle utfordringer i samfunnet har et psykologisk perspektiv og vi trenger psykologi mer nå enn noensinne.