Psykisk helse

Tidsskriftet

Årets vinner av Åse Gruda Skard-prisen tror ikke på quick fix i barneoppdragelsen. Aller helst vi hun lære foreldrene å «danse» med barnet.

Tidsskriftet

Systemet for å diagnostisere dataspillavhengighet er fortsatt ufullstendig, og slår annerledes ut for gutter enn jenter, viser forskningen til Turi Reiten Finserås, vinneren av Årets doktorgrad.

Retten fastslår at psykologrollen og utdannelsen i Norge er annerledes enn i Ungarn på vesentlige punkter. Psykologforeningen etterlyser mer forutsigbarhet for utenlandsstudenter for å unngå slike situasjoner i fremtiden.

Helsedagen 2021: Psykologforeningens president Håkon Kongsrud Skard ga klar beskjed om hva han synes om dagens målesystemer i psykisk helsevern.

Fondet til videre- og etterutdanning har fått digitalt søknadsskjema. Søknadsfristen er 1. november.

Klimautvalget i Norsk psykologforening inviterer psykologer til å brøle for klimaet 27. august.

Har du spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår?

Forhandlingsavdelingen har telefontid kl. 12:15-15:00 mandag til fredag.

Ring 23 10 31 30.