Finn en psykolog der du bor!

Spesialisering, utdanningsprogram

Politikk, høringsuttalelser, ytringer

Logoen til Psykologprisen

Vet du om en psykolog som du syns har gjort en spesielt god innsats? Da er tiden inne for å nominere henne/han til Psykologprisen 2017.

Psykologspesialist Per-Einar Binder: Hva er mindfulness og selvmedfølelse?

Mindfulness handler om å være oppmerksom og tilstede her og nå, og møte sin egen opplevelse på en vennlig måte – med aksept.

Rødt kort

Blogg

Jeg tror ikke det er sant at gebyrer er det best egna virkemiddelet for å motivere og stimulere folk til å følge opp behandling.

Rødt kort

Blogg

Jeg tror ikke det er sant at gebyrer er det best egna virkemiddelet for å motivere og stimulere folk til å følge opp behandling.

Kvinne med vekt som står i balanse

Konklusjoner fra Psykologforeningens organer for fagetikk er nå tilgjengelige på psykologforeningen.no. «Etterprøvbarhet» og «transparens» er to av formålene.

Ung kvinne viser mange ansikter

Blogg

Når jeg får lyst til å hive noe hardt i hodet på tvillingbroren min, er det deilig ikke alltid å bli fanget av følelser, men isteden få smake egen medisin - psykologi.

Rune Frøyland

- Det har vært en svært ansvarlig streik. Tvungen lønnsnemnd løser ikke den reelle konflikten, sier leder i Akademikerne helse etter at Regjeringen stanset sykehusstreiken 11. oktober .

Jente fortviler over nettmobbing

Blogg

Diskusjonen om hvem som har ansvar for nettmobbing, er en avledningsmanøver for å slippe å forholde seg til den vanskelig oppgaven det er å stoppe mobbingen.

Skolegutt som ikke har det så bra

Lærerne i Skedsmo peker ikke lenger på elevene når elevene strever. De peker på seg selv og læringsmiljøet og får blant annet veiledning av PP-psykologer om barns psykisk helse.

Glad dame

Blogg

Det går an å trene på å gjenkjenne de negative tankene og følelsene om kroppen, uten å prøve å presse dem vekk.

Ung kvinne åpner pakke

Arbeidet med såkalte «pakkeforløp» i psykisk helsevern er godt i gang. Innen 2020 skal totalt 22 pakker være på plass, de første allerede våren 2017.

Jan Fredrik Andresen

«Større evne i psykisk helsevern til å lære av sine feil.» Klar bestilling fra direktøren i Helsetilsynet da han møtte tillitsvalgte psykologer på tariffkonferanse.

Jens Egeland: Hva er evnetester?

Hva er det vi egentlig måler når vi gjennomfører evnetester (IQ-tester), hva brukes testene til og hvordan gjennomføres de? Psykologspesialist og PhD/forsker Jens Egeland orienterer.

Lærer og elev i positivt samarbeid

Gode relasjoner mellom lærer og elev er plattformen for psykososial utvikling og læring i skolen, mener Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson og Guro Øiestad.

– Forsvarlig pasientbehandling er en umulighet uten de ansattes medvirkning.

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.