Primærhelsetjenesten i støpeskjeen

06.05.15
Bent Høie.

Følg Helsekonferansen på nett 6.-7. mai.  Hovedtema er fremtidens primærhelsetjeneste, og helse- og omsorgsminister Bent Høie vil gi en innføring i den nye stortingsmeldingen om primærhelsetjenesten

Lønnsoppgjøret 2015
30.04.15

Det er oppnådd enighet i både staten, kommunene (KS) og i Oslo kommune innen fristen 30. april kl 24.00. På Akademikernes nettsider finner du nærmere informasjon om resultatene.

Vil ha psykisk helse inn i skolen
30.04.15

Nasjonale mobbe-
programmer og psykisk helse inn i læreplanen på grunnskolen. Slik lyder to av virkemidlene Psykolog-
foreningen spilte inn til Stortinget da helse- og omsorgskomiteen arrangerte åpen høring om Folkehelsemeldingen 29. april.

Vil gjøre barnevernøvelser like vanlige som brannøvelser
29.04.15

Inga Marte Thorkildsen

– Det er alt for mange eksempler på at førskolelærere, helsesøstre, fastleger og psykologer ikke har sett barna som blir utsatt for vold og overgrep, sier Inga Marte Thorkildsen. I en ny bok forslår den tidligere barneministeren jevnlige «barnevernøvelser» for at vi skal få skjerpet blikket.

Blogg: Sutrete om tellekrise
29.04.15

Når noen spør om effektivitet i psykisk helsevern, bør vi undersøke måten vi jobber på, ikke irritere oss over spørsmålet, skriver Heidi Tessand inspirert av debatten om «tellekrise» i psykisk helsevern. Gå til bloggteksten Sutrete om tellekrise.

Gå til arkiv

Hovedsatsingsområde 2013-16

Forebygging for barn og unge

”Forebygging for barn og unge” er Norsk psykologforenings hovedsatsingsområde i landsmøteperioden 2013-16.
Gå til mer informasjon.

Last ned brosjyren: På tide med barneløftet

Festspillkursene 2015

Velkommen til Bergen 28.-29. mai

DM-blogg

Tor Levin Hofgaard. Foto: YAY Micro Tors blogg i Dagens Medisin

Tor Levin Hofgaard, president i Norsk psykologforening, blogger regelmessig i Dagens Medisin. Last ned tekstene hans her:

Bank- og forsikringsavtale

Sparegris. Foto: YAY Micro

Gjennom Psykologforeningens avtaler med Danske bank og Storebrand får medlemmer gode bank og forsikringstilbud.

Sjekk banktilbud : tlf 05550

Sjekk forsikringstilbud : tlf 67 51 93 07