Eawop2015:

22.05.15
Leo Kant. Foto Vanja Skotnes

Leo Kant. Foto: Vanja Skotnes

I ekstreme situasjoner kan destruktive lederhandlinger bety forskjellen på liv og død. Det viser forsøk der potensielle plattformsjefer har vært testet i rollen som beredskapsleder i et miljø som er til forveksling likt det man finner i det virkelige liv i Nordsjøen.

Eawop2015: − Verdimatch motiverer mer enn noe annet
21.05.15

Dan van Knippenberg

Daan van Knippenberg. Foto: Vanja Skotnes

Suksess i kunnskaps-
samfunnet forutsetter verdibasert ledelse, skal vi tro Daan van Knippenberg.

Eawop2015: Organisasjonspsykologene inntok Oslo
20.05.15

Åpning av Eawop-kongressen

Foto: Vanja Skotnes

Ny deltakerrekord var et faktum da European Association of Work and Organizational Psyschology (EAWOP) mønstret kremen av fagfolk til kongressåpning 20. mai i Oslo.

Eawop2015: Høyt og lavt for organisasjonspsykologi
20.05.15

Vi får tak i ham gjennom en hes telefonlinje en ettermiddag mens han kjører ombord på en ferge som skal krysse en vestlandsfjord. Ståle Einarsen «puster» organisasjonspsykologi bortimot 24 timer i døgnet og er på vei til nok en talerstol.

– Vi har ikke psykiske lidelser, vi har det vondt
19.05.15

Proffene i Forandrings-
fabrikken tar til motmæle mot oppfatningen om at et stort flertall av barn og unge på barnevernsinstitusjon har psykiske lidelser. De mener at psykisk helsevern ikke er noe selvfølgelig svar når unge på institusjon sliter, og de får langt på vei støtte av fagfolk.

Gå til arkiv

Hovedsatsingsområde 2013-16

Forebygging for barn og unge

”Forebygging for barn og unge” er Norsk psykologforenings hovedsatsingsområde i landsmøteperioden 2013-16.
Gå til mer informasjon.

Last ned brosjyren: På tide med barneløftet

Festspillkursene 2015

Velkommen til Bergen 28.-29. mai

DM-blogg

Tor Levin Hofgaard. Foto: YAY Micro Tors blogg i Dagens Medisin

Tor Levin Hofgaard, president i Norsk psykologforening, blogger regelmessig i Dagens Medisin. Last ned tekstene hans her:

Bank- og forsikringsavtale

Sparegris. Foto: YAY Micro

Gjennom Psykologforeningens avtaler med Danske bank og Storebrand får medlemmer gode bank og forsikringstilbud.

Sjekk banktilbud : tlf 05550

Sjekk forsikringstilbud : tlf 67 51 93 07