Klage på psykolog

For å kunne oppdage og korrigere svikt har Psykologforeningen vedtatt et reglement og saksbehandlingsregler for fagetiske klagesaker.

Norsk psykologforening arbeider for høy faglig og etisk standard på psykologisk virksomhet. Derfor har Psykologforeningen sluttet seg til Etiske prinsipper for nordiske psykologer (EPNP). Sentralt i arbeidet med kvalitetssikring av kompetanse og praksis, er at det må være mulighet for å oppdage, klage på og korrigere svikt i psykologers fagetiske praksis. Til de nordiske prinsippene er det knyttet et reglement og saksbehandlingsregler for fagetiske klagesaker.

Slik kan du klage på helsetjenester og helsepersonell. Les om rettigheter, rådgiving og erstatning.