Medlemskap

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet, Divisjon for kompetanse og personell.

Meld deg inn her!  i Norges eneste fagforening for psykologer.

Som medlem i Psykologforeningen får du tilgang til en rekke fordeler.

#aldrialene

Kjære profesjonsstudent. Velkommen som medlem av Norsk psykologforening. Med oss i ryggen er du #aldrialene

Når du melder deg inn i Norsk psykologforening er du dekket av en kollektiv ansvarsforsikring. Forsikringen leveres av Storebrand men administreres av Norsk psykologforening. Forsikringspremie for 2018 er kr 245,-.

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning (Autorisasjon/Lisens) som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet.

Søknad om autorisasjon/lisens

Brukernavn til Min medlemsside er e-postadressen som er registrert i vårt medlemsregister. Ønsker du å endre e-postadressen, sender du mail til medlemsservice@psykologforeningen.no

Ordinær medlemskontingent for 2019 er kr 7 227,-
Studenter: 722,70

Ønsker du å melde deg ut av foreningen, sender du en e-post til medlemsservice. Utmeldingen blir da behandlet ihht Lover for Norsk psykologforening.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.