Medlemskap

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet, Divisjon for kompetanse og personell.

Som medlem i Psykologforeningen får du tilgang til en rekke fordeler.

#aldrialene

Kjære profesjonsstudent. Velkommen som medlem av Norsk psykologforening. Med oss i ryggen er du #aldrialene

Norsk psykologforening er en faglig forening, men også en fagforening som organiserer de fleste norske psykologer.

Ordinær medlemskontingent for 2018 er kr 7 044,-.
Studenter: 704,-.

Medlemskap i Norsk psykologforening løper til du selv sier det opp.

Brukernavn til Min medlemsside er e-postadressen som er registrert i vårt medlemsregister. Ønsker du å endre e-postadressen, sender du mail til medlemsservice@psykologforeningen.no

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.