Medlemskap

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet, Divisjon for kompetanse og personell.

Meld deg inn her!  i Norges eneste fagforening for psykologer.

• Flere hundre tillitsvalgte og et sekretariat bistår våre vel 8000 medlemmer i saker som gjelder lønns- og arbeidsvilkår.

Som medlem i Psykologforeningen får du tilgang til en rekke fordeler:

• En omfattende spesialistutdanning
  • Kurs/konferanser til medlemspris
#aldrialene

Kjære profesjonsstudent. Velkommen som medlem av Norsk psykologforening. Med oss i ryggen er du #aldrialene

Ordinær medlemskontingent for 2019 er kr 7 227,-
Studenter: 722,70
Vi benytter nå Visma Autoinvoice ved fakturering. Du vil via sms og e-post fra Visma, få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning (Autorisasjon/Lisens) som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet.

Søknad om autorisasjon/lisens

Brukernavn til Min medlemsside er e-postadressen som er registrert i vårt medlemsregister. Ønsker du å endre e-postadressen, sender du mail til medlemsservice@psykologforeningen.no

Når du melder deg inn i Norsk psykologforening er du dekket av en kollektiv ansvarsforsikring. Forsikringen leveres av Storebrand men administreres av Norsk psykologforening. Forsikringspremie for 2019 er kr 245,-.

Ønsker du å melde deg ut av foreningen, sender du en e-post til medlemsservice. Utmeldingen blir da behandlet ihht Lover for Norsk psykologforening.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.