Troms

Her finner du informasjon om lokalavdelingen din, kommende begivenheter og andre aktualiteter.

Vi jobber for å ivareta medlemmenes arbeidstakerinteresser, samt å støtte faglig utvikling og profesjonell bevissthet. I tillegg ønsker vi å være en sosial og støttende arena for medlemmene i fylket vårt.

Ida Atalie Falch (leder)

Miriam Adele Nilssen (nestleder)

Vilde Kristin Narvestad (styremedlem)

Henriette Michalsen (kasserer)

Elisabeth Ovanger Barrett (styremedlem)

Anna Johanne Jøsok Rørbakk (studentrepresentant)

Wictoria Kristiansen (studentrepresentant)

Yngvild Kristensen (observatør/studentrepresentant)

Vi avholder 5-6 styremøter i året hvor vi jobber med saker fra Troms og fra NPF sentralt. Vi følger opp studentmedlemmene våre og arrangerer 3-4 medlemsmøter i løpet av året. Vi setter veldig stor pris på innspill og tilbakemeldinger så ta gjerne kontakt med oss!

Her finner du en oversikt over Konsern- og foretakstillitsvalgte i Troms.

NPF har ingen hovedtillitsvalgte i sin organisasjon, men har foretakstillitsvalgt, klinikk- og plasstillitsvalgte.

Våre Konsern- og foretakstillitsvalgte i Troms er:

Martin Øien Jenssen - Konserntillitsvalgt for Akademikerne i Helse Nord
Martin.Oien.Jenssen@unn.no

Henrik August Wang-Iversen - FTV UNN HF
Henrik.Wang-Iversen@unn.no

Eirik Nordmark - Vara FTV UNN HF
eirik.nordmark@unn.no

Christian Eidissen Myrland - Vara FTV UNN HF

Bli med i Facebookgruppen NPF Troms!

Styret i NPF Troms håper denne gruppen kan bidra til at det blir lettere å oppdatere og informere NPF-medlemmer her i Troms. Det kommer blant annet til å bli lagt ut informasjon om diverse arrangementer og saker som opptar styret.

Psykologer i Troms som kan tilby veiledning. Dersom du ønsker oppføring på denne listen behøver vi følgende opplysninger:

Info fra veiledere

Navn
Psykolog godkjent av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell med helsepersonellnummer (HPR/ID-nummer)
Godkjent psykolog år
Godkjent spesialitet med spesifisering av fordypningsområde og årstall
Praksis/yrkeserfaring
Etter-/videreutdanning:
Tilbyr type veiledning

Liste over psykologer som tilbyr veiledning i Troms