Sentralstyret

Rune Frøyland, Tor Levin Hofgaard og Heidi Tessand

Sentralstyret er Norsk psykologforenings øverste organ mellom hvert landsmøte og har 11 medlemmer og 5 varamedlemmer. Sentralstyrets ledes av Psykologforeningens president som fungerer som arbeidende styreformann og velges for tre år om gangen.

• Tor Levin Hofgaard ble på landsmøtet i 2016 gjenvalgt som Psykologforeningens president for perioden 2016-2019.
  • Rune Frøyland ble valgt til visepresident med ansvar for lønns- og arbeidsmarkedspolitikk.
  • Heidi Tessand ble valgt til visepresident med ansvar for fag- og profesjonspolitikk.

Gå til full oversikt over Sentralstyret 2016-2019