Hvordan logge seg på nye «Min side» første gang

Alle som skal bruke «Min side» etter 31.10.22 må lage seg en ny webbruker. Her får du forklart hvordan.

Du starter med å finne innloggingen til «Min side», den finner du som før øverst på hjemmesiden til foreningen:

Du vil ikke lenger trenge passord for å logge deg inn, men vil få tilsendt engangskode via SMS til din mobiltelefon. Mobilnummeret er ditt brukernavn.

Før du kan logge deg inn første gang må du registrere deg ved å klikke på «Registrer deg nå» nederst på innloggingssiden.

På siden du får opp da må du først fylle inn ditt mobilnummer og klikke på «Send verifikasjonskode», når du får denne på SMS fyller du inn koden og klikker på «Verifiser koden». Deretter fyller du ut fornavn, etternavn og den epostadressen du er registrert med i medlemsregistret og klikker på «Fortsett».

Det er helt nødvendig at både mobilnummer og epost du oppgir er identisk med det vi har registrert på deg fra før, hvis bare en av de to stemmer vil du ikke få registrert bruker og må kontakte Medlemsservice på telefon 23103130 eller epost medlemsservice@psykologforeningen.no for å få rettet disse opplysningene manuelt. Vi ber om at du bruker privat epostadresse som hovedepost, da denne erfaringsmessig er mer varig. Du vil også kunne registrere arbeidssted-epost som alternativ adresse, foreløpig ved å kontakte medlemsservice.

Hvis systemet ikke gjenkjenner hverken epostadresse eller telefonnummer vil det bli opprettet en ny bruker som ikke er medlem. Da må du etter at du har registrert brukeren gå inn på Min side, klikke «Vis profil» og oppdatere både kontaktinformasjon og samtykker. Hvis dette er feil og du allerede er medlem eller har gått på kurs hos oss tidligere må du snarest mulig kontakte medlemsservice om webbrukeren din ikke ble knyttet til riktig kontakt i medlemsregistret.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.