Hopp til hovedinnhold

Aktuelt: streik

Det du trenger å vite om statsoppgjøret i Rikslønnsnemnda

Akademikernes konflikt med staten behandles i Rikslønnsnemnda 7. november. Her finner du pørsmål og svar om saken og hva som skjer i nemnda.

Streiken er over – hva nå?

– Vi har i forhandlingene ikke krevd annet enn å beholde den avtalen vi allerede har. Staten tvang oss i ut i en konflikt som burde vært unødvendig, sier visepresident i Psykologforeningen, Hanne Indregard Lind.

Tvungen lønnsnemnd: - Skuffet over motparten

– Vi gjorde det helt klart før forhandlingene startet: Vi ville forlenge en inngått avtale. Staten tvang oss i stedet ut i en konflikt vi aldri ønsket. Nå blir vi tvunget til å avslutte streiken. Vi er skuffet over motparten, sier leder i Akademikerne stat.

Akademikerne trapper opp streiken: – Nå må staten forstå alvoret

– Vi streiker ikke med lett hjerte, vi vet at det får konsekvenser, men vi trapper opp streiken for å få staten til å forstå alvoret, sier leder i Akademikerne stat.

Enighet i lønnsoppgjøret i Oslo kommune

– Det økonomiske resultatet fra meklingen vil gi medlemmene våre reallønnsvekst, sier forhandlingsleder for Akademikerne i Oslo kommune, Julius Okkenhaug etter å ha nådd enighet på overtid.

Akademikerne streiker: Her er alt du trenger å vite

Akademikerne er den største hovedsammenslutningen i staten, og vil ikke akseptere en tariffavtale som er dårligere for våre medlemmer enn avtalen vi har i dag. – Vi streiker for å beholde en avtale som sikrer at utdanning gir uttelling på lønnsslippen, sier Kari Tønnessen Nordli, leder av Akademikerne stat.

Derfor støtter vi aksjonen til Advokatforeningen

Advokatforeningens aksjon er også viktig for sakkyndige psykologer.

Viser 1 til 7 av 7 resultater.

Side 1 av 1