Yngre psykologers utvalg (YPU)

Velkommen til YPU. Her vil du finne informasjon om utvalgets mandat, aktiviteter, saker og aktuelle arrangement. Vår målgruppe er alle psykologer som ikke er spesialister. Har du innspill eller forslag til innhold på sidene, send oss  en e-post . YPU har også en  Facebookside  som du kan melde deg inn.

Yngre psykologers utvalg (YPU) er oppnevnt av Sentralstyret og består av ni medlemmer fra ulike deler av landet.

Her finner du informasjon om jobb og karriere.

Yngre psykologers utvalg er et utvalg i Norsk psykologforening som har alle ikke-spesialister som målgruppe.

YPU har et engasjement som spenner over en rekke områder gjennom ulike aktiviteter og arrangement.

Her vil nyheter fra utvalget og viktig informasjon til målgruppen publiseres.

Last ned  møtereferater.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern