Kollegastøtte

Hender som ligger støttende over hverandre.

Kollegastøtten skal være en partner som du kan diskutere med om hva du bør gjøre hvis du havner i en vanskelig situasjon.

Psykologforeningens kollegastøtter gir deg kollegiale råd. De yter ikke helsehjelp, og fører derfor ikke journal.  Hver lokalavdeling har sine kollegastøtter.  De er gratis for medlemmer og ingen får vite at du oppsøker dem.

Retningslinjer for kollegastøtter i Psykologforeningen, vedtatt av Sentralstyret 12.04.12.

Hva fant legene da de evaluerte sin kollegastøtteordning?

Langt de fleste som som søker kollegastøtte, er kvinner, viser medlemsundersøkelsen i 2017.