Medlemskap

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Helsedirektoratet, Divisjon for kompetanse og personell.

Som medlem i Psykologforeningen får du tilgang til en rekke fordeler.

Kun psykologistudenter i profesjonsstudiet og utenlandsstudenter i studium som leder fram til autorisasjon i Norge, kan bli studentmedlemmer i Psykologforeningen.

Norsk psykologforening er en faglig forening men også en fagforening som organiserer de fleste norske psykologer.

Ordinær medlemskontingent for 2016 er kr 6715,-.

Medlemskap i Norsk psykologforening løper til du selv sier det opp.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern