Politikk

Stortingsbygningen

Kjære folkevalgte. Dere har en jobb å gjøre for å løse en av våre største folkehelseutfordringer; psykiske lidelser. Her er tre områder som krever innsats.

Glad barn ligger på gresset.

Hvordan forebygge psykisk uhelse hos barn og unge?

Åpen dør.

Eksempler på hvordan psykologer jobber i kommunen.

Psykologforeningens arbeid med behandlingsforløp (pakkeforløp) i psykisk helsevern.

Grå kalkulator

Vårt arbeid med å utvikle helsevesenets finansieringssystem til beste for pasientene.

Puslespillbrikke tas ut av helheten

Psykologforeningen sier nei til kommunalisering av disktriktspsykiatriske sentre (DPS).

Ung kvinne med megafon.

Hva vi mener om helsepolitikk og andre samfunnsspørsmål.

Lenke som brister.

Vår politikk for tvang i psykisk helsevern.

Tre formet som to ansikter som peker hver sin vei.

Somatiske avdelinger bør også tilby psykologfaglig kompetanse

Pil som viser vei.

Fra 1. juli 2015 kan psykologer henvise til spesialister.

Les om erfaringene fra Sykmeldingsprosjektet

Tor lLevin Hofgaard

Psykologpresident Tor Levin Hofgaard kommenterer i Tidsskriftet , Dagens Medisin  og benyttes gjerne som kilde i mediene.