Medlemsnytt nr. 3 - 2016

Velkommen til tredje utgave av Medlemsnytt for 2016

Gjennombrudd for barn på sykehus

I avtalen om sykehusplanen som er inngått på Stortinget, er det enighet om at alle barne- og ungdomsmedisinske avdelinger skal ha psykolog eller psykiater.

Gutt bruker stetoskop på bamse.

En pakke med motsetninger

Regjeringens ønske om å organisere pasientbehandling som pakkeforløp, synliggjør det klassiske politiske dilemmaet som oppstår når man vil forene to hver for seg rimelige, men egentlig uforenlige prinsipper.

Puslespillbrikker

Utdanningssuksess for ledere i primærhelse

Hvordan utnytte handlingsrommet i helseforvaltningen til å utvikle nye tjenester? Hvordan involvere brukerne optimalt?

Kvinne med lyspære over hodet

Med blikk for etikk

– Jeg ser veldig frem til å gi folk innsyn i arbeidet vårt. Det blir et viktig internt korrektiv som vil bidra til å opprettholde en standard som allerede er god.

Gisken Holst

Nye kunnskapsformidlere på plass

Vi er stolte over å hilse nye kunnskapsformidlere velkommen ombord i vårt video- og artikkelarkiv.

Lederjobber for psykologer

Nye utlysninger av lederstillinger som også psykologer kan søke, legges ut med cirka én ukes mellomrom.  Gå til stillingsoversikten.

En rød kvinne blant mange bleke.