Medlemsnytt nr. 1-2017

Godt nyttår med første utgave av Medlemsnytt for 2017

Enklere for psykologer å vurdere helsekrav til sjåfører

Psykologforeningen er på banen med en revidert utgave av veilederen som gjør det enklere for psykologer å vurdere om pasienter fyller helsekravene til bilkjøring.

Ung dame i kjørepositur

Rikslønnsnemndas behandling utsatt til 13. februar

Rikslønnsnemndas behandling av lønnsoppgjøret er utsatt fra 9. til 13. februar.

Gir innhold til livsmestringsfaget

Barn og unge vil ha meglingsteam og fadderordning for å gjøre skolen bedre.

Fire barn skulder ved skulder

Festspillkursene 2017

Påmeldingene er i gang til vårens vakreste eventyr: Herlige Bergen i kombinasjon med godt faglig program og feiring av vinneren av Psykologprisen.

Bryggen i Bergen

Er du kledd for lovkravet i 2020?

På tide for kommunene å forberede seg på lovkravet om å tilby psykologkompetanse i helse- og omsorg. Nå kan de søke tilskudd.

Kvinner knepper øverste knappen i rød bluse

Forening for avhengighetspsykologi med ny nettside

Norsk forening for avhengighetspsykologi (NFAP) er på lufta med splitter nye nettsider.

Metallkjede

Lederjobber for psykologer

Nye utlysninger av lederstillinger som også psykologer kan søke, legges ut med cirka én ukes mellomrom.  Gå til stillingsoversikten.

En rød kvinne blant mange bleke.

Juridiske artikler

Visste du at Psykologforeningen tilbyr et knippe juridiske artikler spesialskrevet for psykologer?