Medlemsnytt fra Psykologforeningen

Les blant annet om Psykologforeningens arbeid med psykisk helsevern og rusbehandling. Vi har gitt innspill til pakkeforløp og laget en egen strategi som er på høring hos medlemmene.

Er du privatpraktiserende psykolog og jobber alene? Nå er TrinnVis-systemet blitt bedre tilpasset deg.

En forening av og for medlemmene

For å kunne være en god og virksom forening er vi avhengige av at vi hører fra medlemmene våre, både om hva dere er opptatt av, hvordan situasjonen er i pandemipregede tjenester og hva dere mener om vårt arbeid.

Portrettfotografi av Håkon Kongsrud Skard.

Psykologforeningen utsetter kurs med fysisk oppmøte ut året

På grunn av smittesituasjonen blir alle kurs i Oslo i november og desember utsatt.

Strategi for psykisk helsevern er på høring i Psykologforeningen

Nå ønsker foreningen innspill til handlingsplanen fra lokallag, tillitsvalgte og fagutvalg.

Vil at psykologer skal følge opp dem som tar overdose

Psykologer kan avdekke behov for behandling etter en rusmiddeloverdose, mener Psykologforeningen i en høring om rusbehandling.

– På tide med en psykolog i Europarådets torturkomité

Psykologer kan bidra mye i arbeidet med å forebygge tortur, mener Nora Sveaass i Psykologforeningens menneskerettighetsutvalg.

Fotografi av psykolog Nora Sveaass

System for privatpraktiserende

Hvordan drive psykologpraksis effektivt, oversiktlig og i tråd med kravene som myndighetene stiller? Meld deg på kurs i systemet TrinnVis.

Søk stipend for å bli leder

Norsk psykologforening deler ut tre stipender til lederutdanning på til sammen 75 000 kroner. Søknadsfristen er 4. januar.

Ny medlemskontingent i 2021

Ordinær kontingent for 2021 er 7542 kroner.

Har du spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår?

Forhandlingsavdelingen har telefontid kl. 12:15-15:00 mandag til fredag.

Ring 23 10 31 30.

Kurs og konferanser