Medlemsnytt fra Psykologforeningen

Her får du siste nytt fra Psykologforeningen. Les blant annet om årets lønnsoppgjør, kurs og nettverk for psykologer i kommunen og forlengelsen av telefon- og videotakster for privatpraktiserende.

Savnet av det normale

Pandemien preger fortsatt det norske samfunnet, tjenestene vi leverer og foreningen selv.  Men dette er ikke normalen og en dag er hverdagen tilbake. Jeg gleder meg til den dagen.

Håkon Kongsrud Skard

Aktuelle kurs for psykologer i kommunen

Jobber du som psykolog i kommunale tjenester? Se vår oversikt over høstens kurs og nettverk.

Kvinne som smiler under en presentasjon

Psykologforeningen går igjennom organisasjonsstruktur

Landsmøtevedtaket om organisasjonsgjennomgang er etablert som et prosjekt som involverer hele foreningen.

Nettverk av figurer som henger sammen

Midlertidige takster forlenges

De midlertidige telefon- og videotakstene for privatpraktiserende forlenges til 1. november 2020.

Kvinne som snakker med mann på pc

Forventer reallønnsvekst for sykehusansatte

– Det er viktig at lønnsforhandlingene brukes for å kunne sikre den kompetansen de ulike sykehusene trenger for å levere gode helsetjenester, sier Rune Frøyland.

Pensjon for selvstendige næringsdrivende

Selvstendig næringsdrivende har ikke det samme sikkerhetsnettet som lønnsmottakere. Derfor er det viktig at den enkelte selv sikrer seg en god økonomi i pensjonisttilværelsen gjennom én eller flere former for sparing.

Figur av eldre par på en stabel mynter

Enighet i de innledende sykehusforhandlingene

Akademikerne og Spekter kom i dag til enighet i de innledende forhandlingene om overenskomstrevisjon for sykehusene. Datoer for de videre forhandlingene avtales senere.

Rune Frøyland

Psykologisk behandlingsarbeid i kommunal kontekst

Valgfritt program i allmennpsykologi rettet mot psykologer som arbeider i kommunen og i førstelinjetjenester.

Illustrasjon trefigurer på en brikke. Foto: Shutterstock

Perfekte tenåringsforeldre?

Jeg har jobbet 15 år som psykolog med barn og ungdom, men aldri selv prøvd å være foreldre til en tenåring. Ikke før nå. Nå har jeg to tenåringer i huset.

Det skal lønne seg å være medlem!

Storebrand tilbyr nå helseforsikring uten krav til helseerklæring. Tilbudet gjelder fra 1.- 30. september 2020.

Kvinne som ser ut over vannet