Studentmedlemskap

Med oss i ryggen er du aldri alene

Vi jobber for bedre lønnsvilkår for psykologstudenter

Vi sender deg Tidsskrift for Norsk psykologforening 12 ganger i året i tillegg til at du får  elektronisk tilgang

Vi gir deg ansvarsforsikring inkludert i medlemskapet. Se  Fullstendige vilkår  (Storebrand). Logg inn på Min side og last ned ditt forsikringsbevis.

Vi tilbyr:

Studenter betaler bare 10 prosent av full kontingent.

Å være studentmedlem koster altså mindre enn en kaffekopp i uka!

Meld deg inn her

Hør hva studentene selv sier:

Gå til studentsidene

Hvem kan bli medlem?

Psykologforeningen er Norges eneste profesjonsforening og fagforening for psykologer.

Kun psykologistudenter i profesjonsstudiet og utenlandsstudenter i studium som leder fram til autorisasjon i Norge, kan bli studentmedlemmer.

Studenter utenfor Norden bes legge fram overordnet studieplan (hvilke eksamener som er planlagt i hvilke år) samt vitnemål for avlagte eksamener som inngår i psykologutdannelsen. Dokumentasjonen sendes medlemsservice@psykologforeningen.no

Etter eksamen vil du motta et tilbud om overgang til ordinært medlemskap. Studenter betaler 10 prosent av full kontingent fra 1.1 – 30. 6 eller fra 1.7 – 31.12, avhengig av om eksamen gjennomføres på høsten eller våren.

Spesialistutdanningen

Når du har mottatt autorisasjon, kan du starte spesialistutdanningen for psykologer .

Hvis du utsetter eksamen, ber vi deg om å sende oss melding om ny antatt eksamensdato.

Les om  overgang til ordinært medlemskap

Har du spørsmål,  kontakt medlemsservice

Utmelding

Ved utmelding refunderes ikke utfakturert kontingent.