Studentblogg

Snakkeboble med ordet blog

SPU-medlemmer  blogger på omgang. Synspunkter som uttrykkes er ikke nødvendigvis sammenfallende med Psykologforeningens.

Damesko og herresko

«Kjønnskvotering» var tema for SPUs tredje bloggkonkurranse for sesongen 16/17. Vi gratulerer seierherre Halvor Stavland ved Universitetet i Bergen. Les intervju med ham og vinnerinnlegget

Ung jente med rødt hår ser ut av vinduet.

«Ensomhet» var tema for SPUs andre bloggkonkurranse for psykologstudenter sesongen 16/17. Vi gratulerer Suchi Badhwar (UiO) som vant med teksten «Dette er ikke en monolog»

Kvinne ligger på seng og er lei seg

 «Sjef for én dag – Hva trenger DIN studieplan?». Slik lød utfordringen til psykologstudentene da Studentpolitisk utvalg på ny inviterte til bloggkonkurranse. Elisabeth Bjerke ved Universitetet i Tromsø stakk av med seieren med innlegg om krysskulturell fortsåelse.

Blått ansikt

Vi trenger deg som er psykologistudent til et europeisk prosjekt som tar i bruk psykologisk kunnskap for å påvirke samfunnet i positiv retning.

To hender som holder i hverandre i empati

Studentpolitisk utvalg har gleden av å gratulere Natasha Irene Sandal (UiO) som vinner av Psykologforeningens tredje skrivekonkurranse for psykologstudenter. Les intervju med Natasha og vinnerinnlegget hennes.

Emneord: terapi

Glade studenter

Studentrepresentant i Studentpolitisk utvalg (SPU), Hannah Kollsete, etterlyser en konstruktiv holdning fra Psykologforeningen til studenter fra utlandet. Her er et ærlig forsøk, skriver psykologpresident Tor Levin Hofgaard,som er gjesteblogger på studentbloggen.

Emneord: utdanning

Hender som forenes

I debatten om studier i utlandet er vi egentlig alle enige om hva som betyr mest – pasientsikkerhet og samfunnsansvar. Hvordan kommer vi oss dit?

Emneord: utdanning

Jeg savner at Psykologforeningen inntar en løsningsorientert posisjon som inspirerer til dialog om regulering av studentmassen i stedet for å vekke motvilje blant egne studentmedlemmer.

Emneord: utdanning

Jente med vondt i magen

Studentpolitisk utvalg gratulerer Helena Svedenborg (UiO), som vant Psykologforeningens andre skrivekonkurranse for psykologstudenter med innlegget «Jeg har bare litt vondt i magen, jeg»

Emneord: barn og unge

Bølge

I Budapest følger vi debatten om økningen i antall studenter som reiser utenlands for å studere psykologi.  Ekelunds innlegg  stiller viktige spørsmål og inviterer til konstruktiv debatt.

Emneord: utdanning

Share |

Bloggkonkurranse

Delta i vår løpende blogg-
konkurranse for studenter og vinn en iPad.

Les vinnerbidrag:

Kontakt: Simen Marenius Ekelund

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.