Vi søker lokalkoordinator i Trondheim

Gruppe studenter som sitter i en trapp

Norsk Psykologforening ønsker å bli mer synlig blant studentmedlemmer. Derfor oppretter vi nå lokale studentlag på de ulike studiestedene og søker lokalkoordinatorer til å lede arbeidet i disse studentlagene.

Vi søker deg som engasjerer deg for psykologstudenters hverdag, og ønsker å skape sosiale og faglige arrangementer på ditt studiested. Du er pliktoppfyllende, har gode mellommenneskelige og organisatoriske egenskaper. For å søke vervet som lokalkoordinator må du være studentmedlem i Norsk psykologforening.

Din rolle som lokalkoordinator vil være å ha hovedansvar for planlegging og gjennomføring av arrangementer i regi av Norsk psykologforening. Dette kan innebære vervearrangement, lønnsworkshop eller andre arrangementer. Du vil også ha en overordnet lederfunksjon for studentlaget, samtidig som du jobber tett med de lokale SPU-representantene. Sammen skal dere skape studentlaget ved ditt studiested.

Som lokalkoordinator får du ledererfaring, et unikt innblikk i Norsk psykologforenings arbeid lokalt og nasjonalt, samt mulighet til å delta på spennende arrangementer i regi av Norsk psykologforening.

Arbeidet er et frivillig verv hvor du har stor frihet til å forme vervet etter eget ønske og kapasitet. Du sitter i utgangspunktet i ett år med mulighet for forlengelse.

Har du noen spørsmål om vervet eller Norsk psykologforening kan du nå oss på facebook eller sende en mail til guroigesund@gmail.com eller  juliebjerkvik@gmail.com .

Fyll ut søknadsskjema her

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.