Ny studentrepresentant i Studentpolitisk utvalg søkes!

Studentpolitisk utvalg (SPU) ser etter en student som går profesjonsstudiet i psykologi v/UiO til å bli en ny studentrepresentant i utvalget. 

SPU er et utvalg under Norsk psykologforening, og jobber med å representere studentene inn mot fagforeningen for psykologer og psykologstudenter. SPU består av to studentrepresentanter fra studiestedene Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø, i tillegg til to representanter for psykologstudenter i utlandet.

 

Som studentrepresentant jobber du i samarbeid med andre med studentrelaterte spørsmål, som jobb, lønn og medlemsfordeler i Psykologforeningen. SPU har også to plasser i Psykologforeningens sentralstyre, og er representert ved foreningens øverste organ: landsmøtet. For studentene er SPU foreningens ansikt utad og et bindeledd mellom studentene og foreningen sentralt.

 

Å være studentrepresentant i SPU gir en glimrende mulighet til å starte med karrierebygging allerede fra tidlig av i studiet. Et verv i SPU vil gi gode muligheter til å knytte nettverk inn mot den største fagforeningen for psykologer og psykologstudenter i Norge, få sentrale kontaktpersoner over hele landet og jobbe med viktige spørsmål for psykologstudenters rettigheter. Du vil sitte sammen med en annen studentrepresentant i samme by, og du vil få god opplæring fra første stund. Det er en fordel med relevant erfaring og at du har muligheten til å sitte i 3 år, men det er ikke et krav.

 

Man innsettes gjennom valg, og tiltredelse skjer formelt i september 2021, men vi ønsker å inkludere deg i prosessene frem mot den tiden for å gi en rolig og trygg tiltredelse til vervet.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søknad og spørsmål kan sendes til: studentnpf@gmail.com

 

Søknadsfrist: 10. mars

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.