Norsk psykologforening (NPF) ønsker å bli mer synlig blant studentmedlemmer.

Vi oppretter derfor lokale studentlag for studentmedlemmer av Norsk Psykologforening ved de ulike studiestedene. 

Vi søker nå fire ulike verv som skal drive arbeidet i disse studentlagene. Du vil være med i prosessen fra begynnelsen, og får muligheten til å utarbeide og skape studentlaget i din studieby. Studentlaget er underlagt studentpolitisk utvalg (SPU) som er bindeleddet mellom psykologstudenter og psykologforeningen. Hver studieby har to SPU-representanter som studentlaget vil samarbeide med.

 

I høst ble det rekruttert lokalkoordinatorer i Bergen, Trondhjem og Tromsø, som har hovedansvaret for den daglige driften av studentlagene. Nå søker vi studenter til vervene Arrangementansvarlig, PR-ansvarlig, Verveansvarlig og Ordinært Studentlagsmedlem. Vi søker deg som engasjerer deg for psykologstudenters hverdag, og ønsker å skape sosiale og faglige arrangementer på ditt studiested. Du er pliktoppfyllende, motivert og har gode mellommenneskelige egenskaper. For å søke verv i studentlaget må du være studentmedlem av Norsk Psykologforening.

 

Studentlaget ønsker å være en sosial arena. Det innebærer å drive møtevirksomhet, arrangere sosiale sammenkomster internt og studentlaget, og lavterskeltilbud som å samles etter ulike arrangementer. Vi kan tilby leder- og organiseringserfaringer, nettverksbygging, kick-off konferanse og kurs. 

 

Arrangementansvarlig:

Vi søker deg som kan jobbe sammen med lokalkoordinator med å planlegge og gjennomføre faglige og sosiale arrangementer. Dette innebærer å ta kontakt med spennende foredragsholdere, og organisere enten fysiske eller digitale foredrag, panelsamtaler og workshops. 

 

PR-ansvarlig:

Vi søker deg som kan jobbe med promoteringen av studentlaget og psykologforeningens arbeid generelt. Dette innebærer å styre sosiale medier som Instagram og Facebook, og lage promoteringsmateriale i forbindelse med studentlagets arrangementer. 

 

Verveansvarlig:

Du vil hovedsakelig jobbe med lokal verving til Norsk Psykologforening og planlegging av vervearrangement hvert semester. 

 

Studentlagsmedlem:

Som studentlagsmedlem blir du en del av studentlaget, men uten en forhåndsdefinert rolle. Dette vervet er derfor svært fleksibelt og gir en mulighet for å arbeide med ulike oppgaver innad i studentlaget. 

 

Alle vervene i studentlaget er frivillige hvor du har stor frihet til å forme vervet etter eget ønske og kapasitet. Du sitter i utgangspunktet i ett (1) år med mulighet for forlengelse. 

 

Har du noen spørsmål om vervene eller Norsk Psykologforening kan du sende mail til studentlagtrondheim@psykologforeningen.no , ta kontakt på Psykologstudent på Facebook eller Psykologstudentnorge på Instagram. 

 

Fyll ut søknadsskjema her:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczR1EhFIZromkhImhsvKLvyWhcyqXbxljz_QoNT_IQ-UnWWA/viewform

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.