Gruppe studenter som sitter i en trapp

Norsk Psykologforening ønsker å bli mer synlig blant studentmedlemmer. Derfor oppretter vi nå lokale studentlag på de ulike studiestedene og søker lokalkoordinatorer til å lede arbeidet i disse studentlagene.

Ung kvinne som hører på musikk

Har du husket på forsikringer til studiestart?

Leder i SPU, Guro Holte Igesund

Kommentar

Mange psykologstudenter er usikre på hvordan studiehverdagen, undervisning og praksis vil bli denne høsten.

Screenshot Lånekassen.no

Universitas

Regjeringens tiltak gjennom Lånekassen er ikke tilstrekkelig, mener tolv studentledere i Akademikerne.

Leder i SPU Guro Holte Igesund

Dagens medisin

Mange psykologstudenter er beredt til å bidra til å minske køen av pasienter. Vi ønsker å være med på å håndtere de store psykiske påkjenningene krisen vi nå gjennomlever, vil sette av spor i befolkningen.

Khrono

Vi trenger å arbeide sammen for å møte de psykososiale følgene av Covid-19-pandemien. Psykologstudenter som har fått avbrutt sin praksis, sitter nå med kompetanse som ikke blir utnyttet.