For tillitsvalgte

Dame med boksehansker

Informasjon for tillitsvalgte.

Denne delen av nettsiden inneholder foreløpig bare informasjon om tillitsvalgtkurs.

Tillitsvalgtkurs høst 2021:

01.-02. september

Kurs for tillitsvalgte i Virke/HUK

Soria Moria hotel, Holmenkollen

23.-24. september

Grunnkurs for tillitsvalgte trinn 1, alle sektorer (fullt)

Thon Hotel Vettre, Asker

10.-12. november

Grunnkurs for tillitsvalgte trinn 2, alle sektorer (fullt)

Holmen Fjordhotell, Asker

14.-17. november

Tariffkonferanse KS (KS-konferansen)

Hotel Apolo Barcelona

21.-24. november

Tariffkonferanse Spekter-Helse (FTV-konferansen)

Hotel Apolo Barcelona

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon