For tillitsvalgte

Dame med boksehansker

Informasjon for tillitsvalgte.

Denne delen av nettsiden inneholder foreløpig bare informasjon om tillitsvalgtkurs.

Tillitsvalgtkurs 2022:

27. oktober Kurs i takstbruk for avtalespesialister Grand hotel, Oslo / Digitalt
14.-16. november Grunnkurs for tillitsvalgte trinn 2, alle sektorer (fullt!) Holmen Fjordhotell, Asker

Tillitsvalgtkurs 2023

9.-10 januar Grunnkurs trinn 1, EKSTRA KURS, hybrid Digitalt
8.-10. februar Grunnkurs trinn 2, EKSTRA KURS, hybrid Holmen Fjordhotell, Asker

19.-20. januar Grunnkurs trinn 1 vår  Thon Hotel Vettre, Asker
19.-21. april Grunnkurs trinn 2 vår Holmen Fjordhotell, Asker

5.-8. mars Tariffkonferanse Spekter-Helse (Ikke åpent for påmelding enda) Barcelona?
22.-24. mars Tariffkonferanse Kommune (Ikke åpent for påmelding enda) Thon Hotel Vettre, Asker

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Visittkort/timekort/stempel

Visittkort/timekort

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Stempel

Som medlem av Norsk psykologforening kan du skaffe deg stempel med medlemslogo. Et stempel som viser at du er medlem av Psykologforeningen, skal være et kvalitetsstempel, og kan for eksempel brukes til fakturaer, rapporter og innkallingsbrev.

Logg inn til Min side for mer informasjon