Kvalitetsutvalget

Vil gi bedre svar på vanskelige spørsmål

Roger Hagen, Lars Conrad Moe, Asle Hoffart, Trine Waktaar, Heidi Tessand, Signe Stige, Andreas Høstmælingen, Aina Fraas-Johansen og Helge Rønnestad

Roger Hagen, Lars Conrad Moe, Asle Hoffart, Trine Waktaar, Heidi Tessand, Signe Stige,Andreas Høstmælingen, Aina Fraas-Johansen og Helge Rønnestad

Psykologforeningens kvalitetsutvalg ønsker å bli en enda mer aktiv leverandør av gode svar på vanskelige psykologfaglige spørsmål.

– Derfor er jeg kjempeglad for at vi nå har fått satt sammen et utvalg med noen av de skarpeste fagfolkene fra universitetene, sier utvalgsleder og visepresident i Psykologforeningen, Heidi Tessand.

Kvalitetsutvalget (KU) skal bidra til at Psykologforeningen utvikler god psykologfaglig tenkning og praksis.

Tessand sier Psykologforeningen med jevne mellomrom blir utfordret både av myndigheter og medier til å levere gode svar på til dels uhyre kompliserte faglige spørsmål; eksempelvis hvilke prosesser er det som virker i ulike former for psykoterapi.

– I Kvalitetsutvalget kan vi diskutere hva vi er enige om, og hva vi er uenige om. Kanskje kan vi på sikt utarbeide et policynotat som uttrykker en felles forståelse av hva som er sikker kunnskap på området, sier hun.

– Jeg er kjempeglad for den faglige «førsterekka» vi nå har etablert i utvalget. Samfunnet fortjener best mulige svar på hva som er god kvalitet i psykologisk behandling, sier Heidi Tessand.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.