TrinnVis

System for privatpraktiserende

Illustrasjon: TrinnVis

Hvordan drive psykologpraksis effektivt, oversiktlig og i tråd med kravene som myndighetene stiller? Psykologforeningen tilbyr et system i samarbeid med firmaet TrinnVis.

Det nettbaserte TrinnVis-systemet hjelper privatpraktiserende med å få kontroll på kravene som stilles til for eksempel pasientsikkerhet, smittevern, personvern, avtaler og samarbeidspartnere. Avtalen med journalleverandør dekker ikke alle disse aspektene.

TrinnVis har laget systemet, og har tilpasset det i samarbeid med Psykologforeningen til psykologens behov – enten du jobber sammen med andre eller alene.

Det finnes en forenklet versjon spesielt for solopraksis. I denne versjonen er brukergrensesnitt, funksjonalitet, retningslinjer, rutiner og oppgaver tilpasset deg som jobber alene. Krav til virksomheter med flere ansatte er fjernet, det samme er en av tre etableringsoppgaver.

Les mer om vår samarbeidsavtale hos TrinnVis.

Medlemmer av Psykologforeningen får fast 30 prosent rabatt på TrinnVis-abonnement. Se priser hos TrinnVis .

Ved oppstart innen 30. november 2020 får medlemmer dessuten gratis etablering (vanlig pris 2000 kroner).

Du kan få gratis innføring i TrinnVis gjennom webkurs. Alle som deltar på kurs får en gratis prøvemåned og gratis etablering.  Les om kurset hos TrinnVis

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.