Registrer deg på Finn en psykolog

Screenshot: finnenpsykolog.no

Screenshot: finnenpsykolog.no

Mange psykologer tilbyr nå e-konsultasjoner på grunn av koronapandemien. Husk å registrere dette på vår søketjeneste Finn en psykolog, slik at flere pasienter vet at de kan kontakte deg for dette.

Finnenpsykolog.no er et tilbud til medlemmer av Norsk psykologforening hvor folk skal kunne søke seg fram til ledig psykolog over hele landet. Både avtalespesialister og privatpraktiserende uten avtale kan på en enkel måte opprette sin egen profil med navn, kontaktinformasjon og opplysninger om arbeidsform og tematikk. Når du registrerer deg blir du tilgjengelig i et søkbart register som dekker hele landet.

E-terapi er en av arbeidsformene du kan velge og vi vet at mange nå tilbyr dette til sine pasienter. E-terapi i denne sammenheng vil gjelde både behandling over telefon og video. Som følge av koronapandemien ser vi økt etterspørsel etter psykologer som tilbyr dette nå.

For at tjenesten skal være så effektiv og publikumsvennlig som mulig, er det viktig at flest mulig registrerer seg og at opplysningene er oppdaterte. Merk at hvis du ikke har vært inne på profilsiden din de siste to månedene vil profilen deaktiveres og ikke lenger gi treff. 

Oppdater profilen din her

Har du ikke registrert deg?  Lag en profil her

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.