På tide å logge seg på!

Tastatur

Vil du hjelpe oss med å yte bedre medlemsservice? Da er det kjempefint om du, som ennå ikke har gjort det, logger deg inn på «Min side» på psykologforeningen.no og oppdaterer informasjon om arbeidssted etc.

En kjernefunksjon på psykologforeningen.no er «Min side». «Min side» inneholder din egen personlige medlemsprofil og informasjon som er eksklusiv for medlemmer av Norsk psykologforening.

Logg deg på her 

På «Min side» står hver enkelt oppført med kontaktinformasjon (telefonnummer, mail), med privatadresse, kurshistorikk og ikke minst arbeidssted. Dette er informasjon du selv kan gå inn å endre på.

At dette blir gjort, er til stor hjelp for oss som ønsker å holde medlemsregisteret oppdatert til glede for hvert enkelt medlem.

At informasjon om arbeidssted er oppdatert, er særdeles viktig for at Forhandlingsavdelingen skal kunne ha oversikt over hvem de skal forhandle på vegne av på hver enkelt arbeidsplass.

Ved å logge deg inn, får du også tilgang til sakspapirene til Sentralstyret  og kan holde deg orientert om foreningens arbeid.

Takk for at du tar deg bryet med å gjøre oss i stand til å yte bedre medlemsservice.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.