Ny mann ved kommunikasjonsroret

Karsten Brekne Karlsøen

Han vet en god del om hva som skal til for at interesseorganisasjoner skal lykkes med påvirkningsarbeid, kunnskap han ønsker å bruke flittig i Norsk psykologforening.

Karsten Brekne Karlsøen (32) kommer rett fra jobben som politisk rådgiver for Høyres stortingsgruppe til oppgaven som kommunikasjonssjef og myndighetskontakt i Norsk psykologforening. 

Norsk politikk kjenner han fra innsiden. Først som ansatt i partiorganisasjonen under oppløpet til stortingsvalget og Høyres inntreden sammen med Fremskrittspartiet i regjeringskontorene i 2013.

Deretter som rådgiver for stortingsgruppa der han fikk god erfaring med å utvikle retorikk, selge inn saker til media, skrive artikler og skape debatter.

"

Ikke minst handler det om å sette dagsordenen med gode saker. Det krever ofte en strategisk tilnærming

"

− Ikke minst handler det om å sette dagsordenen med gode saker. Det krever ofte en strategisk tilnærming. Dette er oppgaver jeg gleder meg til å ta fatt på også i Psykologforeningen, sier han. 

I tillegg til utadrettet politiske arbeid, har han jobbet mye med å legge til rette for god informasjonsflyt mellom de ulike leddene i partiorganisasjonen. Dette er erfaringer han håper at også Psykologforeningen kan få glede av. 

Psykisk helse-feltet er nytt for ham, men noe han ser med spenning fram til å fordype seg i og jobbe med. 

− Psykiske lidelser er noe veldig mange får erfaring med i løpet av livet, enten selv eller som pårørende. Forebygging er sentralt, ikke minst i et samfunnsperspektiv. Arbeidet Psykologforeningen gjør er viktig, og å jobbe for et slikt formål er motiverende i seg selv. 

− Nå skal jeg sette meg inn i organisasjonen og målene vi jobber mot, så skal jeg gjøre mitt beste for å bidra til at vi når disse målene, sier han.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.