Mer fleksibel faktureringsordning

En mann sitter med kalkulatoren

Psykologforeningen har nå tatt i bruk Visma Autoinvoice for fakturering av medlemskontingenten. Det innebærer at du sammen med faktura for 2019, vil få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Det viktigste formålet med endringen er å øke servicen til våre medlemmer gjennom økt fleksibilitet ved betaling av kontingent.

Hvis du ikke tegner e-fakturaavtale, vil du få tilsendt fakturaen per e-post eller post. Medlemmer som betaler full kontingent og som ikke betaler kontingent via avtalegiro, har fått egen e-post om den nye faktureringsordningen og informasjon om kvartalsvis faktura.

Har du spørsmål, kontakt: svar@psykologforeningen.no eller ring 23103130, tastevalg 3.