Mange kollegastøtter, stor begeistring

Hender som danner sirkel

Høstens seminar for kollegastøttene ble i år avholdt 21. oktober med rekordoppslutning. Forelesere var Helge Rønnestad og Sissel Gran, og evalueringene viser at de traff svært godt.

Vi vet at veiledning og egenbehandling er viktige. Men vi vet også hvor viktig det personlige liv er, og hvor viktige kollegaer er gjennom det profesjonelle liv. Hvem er ikke fortvilet når ekteskapet hangler, skilsmissen truer eller er et faktum? Eller når en er rykende uenig med sjefen? Eller en er fullstendig opprådd pga arbeidspresset og ligger langt etter i å sluttføre journaler? Eller en har fått en alvorlig sykdom. 

Det er vanlig å oppleve problemer i det personlige liv. Vi vet at de få psykologene som mister autorisasjonen ofte er i en fase hvor det var krise i det personlige liv. Men det er langt flere som opplever mindre problemer i det personlige liv, men der problemene likevel kan komme til å gå ut over vår profesjonelle fungering.

Det er i slike situasjoner at en skal oppsøke kolleger for gode råd. Psykologforeningens kollegastøtter gir deg kollegiale råd. De gir ikke helsehjelp (og fører derfor ikke journal), men er en partner som du kan diskutere hva som vil være fornuftig å gjøre for å komme ut av en vanskelig situasjon. Hver lokalavdeling har sine kollegastøtter . De er gratis for medlemmer – og ingen får vite at du oppsøker dem. Dette er likemannsprinsippet i praksis! 

Logg den inn som medlem og les retningslinjer for kollegastøtte.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.