Kurs

Lær om habilitering for barn og voksne

(Foto: Shutterstock)

Norsk psykologforening tilbyr valgfritt program i habiliteringspsykologi med planlagt oppstart 8.–9. november 2021.

Det valgfrie programmet i habiliteringspsykologi er hovedsakelig rettet mot utredning og tiltaksarbeid overfor mennesker med utviklingshemming/autisme og ulike tilleggsvansker, og andre som har habiliteringsbehov.

Målgruppen er psykologer som arbeider med barn, ungdom og voksne med sammensatte vansker, herunder utviklingshemming/autisme og ulike tilleggsvansker som atferdsproblemer, psykisk lidelse eller nevropsykiatriske tilstander. Programmet vil være relevant for alle psykologer som kommer i kontakt med pasienter med habiliteringsbehov, for eksempel som ansatt i habiliteringstjenestene, BUP, DPS, PPT eller NAV, Statped og i kommunene.

Programmet er godkjent for psykologer som skal bli spesialister i habiliteringspsykologi, barne- og ungdomspsykologi, familiepsykologi, arbeidspsykologi eller samfunns- og allmennpsykologi.

Psykologspesialister kan søke opptak på kursene som vedlikeholdsaktivitet. Det stilles da ikke krav til praksis og veiledning.

Målet er at programmet gjennom praksis, kurs og veiledning skal gi psykologen kunnskaper og ferdigheter innenfor sentrale habiliteringspsykologiske temaer.

Påmeldingsfristen er 4. oktober.

Påmelding og mer informasjon finner du her

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.