Finnenpsykolog.no underveis

Jente med kikkert

358 psykologer har opprettet en profil på  Finnenpsykolog.no , og 30 prosent av dem svarte på vår spørreundersøkelse før jul.

Av svarene framgår flere gode forslag til hvordan vi kan spre kunnskap om eksistensen av Finnenpsykolog som gir deg anledning til å søke etter psykolog over hele landet. Særlig er de nettbaserte kanalene viktige. Det er her PR-arbeidet fra Psykologforeningen vil skje fremover.

Det er ikke uvanlig at psykologene oppretter lenker til egen hjemmeside i profilen. Det kan gjøre det lettere for klientene å vite hva de kan forvente seg av terapien. Eller som en av psykologene ga tilbakemelding om: «De klientene som har lest hjemmesiden min virker til å ha «valgt» meg mer». Informasjon fra psykologens hjemmeside er et naturlig supplement til oppføring i Finnenpsykolog.

80 prosent svarte at Finnenpsykolog ga tilstrekkelig informasjon. I tillegg kom noen flere forslag til valgalternativer psykologen kan krysse av på når hun oppretter en profil.  Psykologen kan fritt velge når det gjelder behandlingsmetoder som: EMDR, KDP, CBT, Integrativ terapi, Oksidert behandling, Emosjonsfokusert terapi, Mindfulness, etc. og kan skriv det inn i det fritekstfeltet!

Midten av januar er toppunkt for antall søk. I inneværende år ser det ut til å bli bortimot 1 200 som er innom søketjenesten denne måneden.

Gjennomgående er de mest populære tidene av døgnet rundt lunsjtider og kl.16.  En fjerdedel av dem som er inne på siden, har vært der tidligere.

Du som er psykolog kan gå inn på For psykologer . Det er startpunktet for å registrere seg og for å foreta endringer i registreringen. Har du en liten eller stor praksis, registrer deg slik av fremtidige pasienter finner en psykolog!

Er det noe du lurer på, kan du sende epost til: finnenpsykolog@psykologforeningen.no .

Finnenpsykolog.no ble lansert høsten 2016. Tjenesten er et tilbud til medlemmer av Norsk psykologforening og inngår i foreningens arbeid for å vise fram gode fagfolk og psykologtjenester til befolkningen.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.