Festspillkursene i Bergen er tilbake

Lær om alt fra autisme til hvordan du kan hjelpe pasienter med angst og depresjon i jobb.

På grunn av koronapandemien har det ikke vært festspillkurs siden 2019.

– Vi er veldig glade for å kunne samles i Bergen igjen, sier utdanningssjef Bjørnhild Stokvik i Psykologforeningen.

– Når det er hele tre år siden sist, er det ekstra hyggelig at vi har så spennende kurs på programmet.

Psykologforeningen tilbyr fem vedlikeholdskurs over to dager 2.–3. juni 2022. Kursene er åpne for alle psykologer.

Utdanningssjef Bjørnhild Stokvik i Psykologforeningen. (Foto: Norsk psykologforening)

Lær hvordan du kan:

Påmeldingsfristen er 28. april.

Deltakerne kan også få med seg Festspillene i Bergen som foregår samtidig.

Under festspillkursene deler Psykologforeningen ut Psykologprisen 2. juni. Prisen går til psykologer som bidrar utenom det vanlige for å hjelpe mennesker.

Les om Psykologprisen og nominer en psykolog