Digitalt medlemsmøte

Fotografi av tre ansikter.

Visepresident Arnhild Lauveng, president Håkon Skard og visepresident Rune Frøyland i Psykologforeningen.

Ledelsen i Psykologforeningen inviterer til digitalt medlemsmøte for å diskutere aktuelle politiske saker.

Vi skulle gjerne reist mer rundt for å treffe medlemmer, ta imot innspill og fortelle om foreningens arbeid. Men pandemien har gjort det vanskelig å treffes fysisk.

Gjennom 2020 har en rekke samlinger i regi av Psykologforeningen blitt flyttet til digitale plattformer.

Nå forsøker vi også et digitalt møte med politisk ledelse i Psykologforeningen.

Vi sees på plattformen Zoom 19. januar 2021 kl. 18.

Invitasjon med mulighet for påmelding sendes på e-post til medlemmene på nyåret.

Møtet er åpent for alle medlemmer. Vi legger til rette for spørsmål og direkte dialog.

Dette gleder vi oss til!

Hilsen Håkon, Rune og Arnhild