Bruk din stemme i Psykologforeningen

På medlemsmøtet treffer du president Håkon Kongsrud Skard og visepresidentene Arnhild Lauveng og Rune Frøyland (til høyre). (Foto: Psykologforeningen)

Vil du diskutere psykisk helsevern eller koronapandemien med ledelsen i Psykologforeningen? Kom på digitalt medlemsmøte 17. januar.

Hold av tidsrommet 18.00–19.30 til digital dialog.

Psykologforeningen er opptatt av å få tilbakemeldinger og høre hva medlemmene er opptatt av. God dialog med medlemmer er en forutsetning for at foreningen kan representere dere godt.

Møtet er åpent for alle medlemmer. Der treffer du politisk ledelse, som er president Håkon Kongsrud Skard og visepresidentene Rune Frøyland og Arnhild Lauveng.

Det siste året har de vært på besøk i lokalavdelinger og på arbeidsplasser, men med nye restriksjoner passer det bra å møtes på nett. Psykologforeningen fikk gode tilbakemeldinger på det digitale medlemsmøtet i fjor.

Hva engasjerer deg?

De faglige vilkårene i psykisk helsevern? Konsekvensene av pandemien på den psykiske helsen?

Rekruttering og vilkår i kommunen? Tvangslovgivningen? Eller kanskje endringene i Tidsskrift for Norsk psykologforening?

Foreningen jobber med mange spennende temaer.

Send inn spørsmål

Du kan sende inn spørsmål på forhånd eller stille dem i chatten under møtet.

Vi kan ikke garantere at vi rekker å svare på alle, men vi satser på å få tid til å diskutere flere temaer.

Er du medlem av Psykologforeningen, skal du ha fått tilsendt lenke til påmelding på e-post. Du får en lenke til det digitale møtet når det nærmer seg.

Hvis du ikke har fått invitasjon på e-post eller har spørsmål om påmeldingen, kontakt Tone Slettbakken Naglestad på e-post tone.s.n@psykologforeningen.no

Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla.

Vi sees mandag 17. januar kl. 18.00–19.30!

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.