Bli med på Akademikernes arbeidslivskonferanse

illustrasjonsfoto

Hvordan ser arbeidslivet ut i morgen og hva er suksessoppskriften på samarbeid mellom menneskelig og kunstig intelligens?

13. februar inviterer Akademikerne til konferanse om fremtidens arbeidsliv. Endringene i arbeidslivet skjer i et tempo vi ikke har sett tidligere. Teknologien endrer måten vi jobber på, hva vi jobber med – og hvilke hoder som er mest ettertraktet. Hvordan skaper vi et arbeidsliv der menneskelig og kunstig intelligens jobber vellykket sammen? Hvilke oppgaver vil forsvinne i årene som kommer og hvilke oppgaver står igjen til menneskene? Og hva skal til for å gjøre omstilling til en suksess – for de ansatte, for arbeidsplassene og for Norge? 

På årets vinterkonferanse får du møte inspirerende ledere fra politikk og arbeidsliv, forskere og tillitsvalgte. Forskningsinstituttet SINTEF presenterer en ny rapport om hvordan digitalisering endrer yrkene og oppgavene for høyt utdannede.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen åpner konferansen med perspektiver på hvordan teknologi vil påvirke fremtidens verdiskapning og arbeidsliv. Akademikernes leder Kari Sollien skal snakke om hvordan akademikere kan gripe mulighetene teknologien åpner for. Skattedirektør Hans Christian Holte skal fortelle om suksesskriterier og fallgruver i digitalisering av offentlig sektor. Politikere fra ungdomspartiene får kikke inn i glasskulen og gi sine løsninger på et endret arbeidsliv.

I tillegg møter du en rekke andre foredragsholdere med spennende perspektiver og tanker, blant andre Spekter-topp Anne-Kari Bratten og administrerende direktør Kjell Rusti fra Sopra Steria.

Konferansier er forfatter og rådgiver Svein Tore Bergestuen.

Her kan du se hele programmet og melde deg på.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.