Akademikerne vil vite hva du mener

Mann svarer i telefonintervju

Akademikerne gjennomfører i disse dager en medlemsundersøkelse blant et representativt utvalg i medlemsorganisasjonene. Vi oppfordrer dere til å si ja til å bli intervjuet.

Psykologforeningen er med i denne undersøkelsen. En del av dere vil bli oppringt og bedt om å delta i telefonintervju.

Undersøkelsen har som formål å skaffe kunnskap om akademikeres holdninger og erfaringer på områder som angår  arbeids- og samfunnsliv.

Vi oppfordre de av dere som blir oppringt til å stille dere positive til å bli intervjuet