Medlemsnytt

Kystlandskap med streetart malt på betongsilo

Er du psykolog med interesse for rus og avhengighetsfeltet? Da kan medlemskap i Norsk forening for avhengighetspsykologi være noe for deg.

(18.01.18) Hvordan møte skeive klienter i terapirommet på en god måte?

Siv Jensen legger fram statsbudsjettet.

Budsjettprosessen har pågått i Stortinget siden oktober, og endelig ligger innstillingene klare. Norsk psykologforening har vært tett på og fått gjennomslag på viktige punkter

Regjeringen ble tidligere i høst enige med fire arbeidstakerorganisasjoner om en fornyet avtale om fleksibel arbeidstid i staten.

En trøstende hånd

Kommentar

Etter lang tid med sonderinger er det sannsynlig at regjeringsforhandlingene vil resultere i at Venstre går inn i regjering, og at det blir dannet en ny politisk plattform.

Annonse

Har du kollektive forsikringer i Storebrand gjennom Psykologforeningen har du nå muligheten til å bli papirfri og få bedre oversikt.

Finansminister Siv Jensen fremlegger statsbudsjettet.

Mye tyder på at psykisk helse har kommet styrket ut av budsjettforliket, men det er et stykke igjen til kraftpakken Psykologforeningen har etterlyst. Her er noen glimt med relevans for våre politiske satsingsområder.

Leder i Akademikerne helse, Rune Frøyland

Mandag 6. november fastslo Arbeidsretten at Rikslønnsnemnda ikke kan videreføre avtaler som inneholder store unntak fra arbeidsmiljøloven, uten at fagforeningen samtykker.

Hjertelig velkommen til den 3. nasjonale konferansen om helsepsykologi 12.-13. mars.

Sønn får klem av far

Kommentar

Når vi nå har fått servert ferske data som viser at det fins steder i landet der 60 prosent av barna vokser opp i fattigdom, har vi åpenbart en jobb å gjøre

Gutt trykker på smilefjes

Kommentar

Vi gratulerer regjerings- og støttepartiene med fornyet tillit. Gratulasjonene ledsages av store forventninger, skriver Tor Levin Hofgaard.

Ordfører Dan Johnsen i Lyngen

Helsemyndighetene forventer at psykologer engasjerer seg i lokalt folkehelsearbeid, men hvordan? Lyngen kommune har gode svar.