Medlemsnytt

Bryggen i Bergen

Porten er åpen for påmelding til våre festspillkurs i Bergen 23.- 24. mai. Sjekk mangfoldet av tematikk. Du kan også delta under utdelingen av Psykologprisen.

En mann sitter med kalkulatoren

Psykologforeningen har nå tatt i bruk Visma Autoinvoice for fakturering av medlemskontingenten. Det innebærer at du sammen med faktura for 2019, vil få tilbud om å tegne e-fakturaavtale.

Tor Levin Hofgaard, Liv Arnesen, Nikolaj Kunøe og Arne Holen

Psykologforeningens sentralstyre går inn for å gjøre Norsk forening for avhengighetspsykologi, NFAP, til faglig interesseforening.

Annonse

Ditt medlemskap i Norsk psykologforening gir deg tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale.

Kommentar

Tillitsvalgte gjør mye usynlig arbeid for å opprettholde gode tjenestetilbud i psykisk helse og rusbehandling.

Gode nyheter

Kommentar

Da regjeringsforhandlingene ble avsluttet på Granavolden sist uke, var det ikke mye nytt å spore fra vårt ståsted, og det var på mange måter godt nytt.

Fra 1. januar 2019 godkjennes individuell veiledning via videokonferanse som en del av psykologenes spesialistutdanning.

Kvinne som lytter

Kommentar

Foretakstillitsvalgte i sykehusene har i det siste rettet nødvendig oppmerksomhet mot nedskjæringer og økt arbeidspress i psykisk helsetjeneste og i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Stempel

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Medlemmene spør

Hvor lenge må man ha vært ansatt for å ha rett til sykepenger?

Fotavtrykk i forstørrelsesglass

Kommentar

«So this is Xmas, and what have you done». Slik starter John Lennons legendariske julesang. Ja, hva har vi egentlig gjort i året som gikk. Hva blir stående igjen etter oss?

Fra venstre: Herman Hem Næs, Jens-Emil Furu, Camilla Mustad, Andrea Johansen, Atash Izadi, Ragna Rosseland og Hans Michal Blytt. Oda Flåm var ikke til stede da bildet ble tatt.

Åtte studenter ved profesjonsstudiet i Bergen har oversatt handlingsplanen for Psykologforeningens hovedsatsingsområde til engelsk.