Medlemsnytt

Studenter

Kommentar

Psykologistudenter ved ELTE-universitetet i Ungarn mistet muligheten til å bli psykolog da Helsedirektoratet i 2016 konkluderte med at utdanningen derfra likevel ikke ga grunnlag for lisens.

Mann holder husmodell i hendene

Annonse

Danske Bank har lansert Boligkreditt 45 %.

Hånd hindrer dominobrikker å velte andre dominobrikker

Kommentar

God ledelse og styring i helseforetakene er viktig for å gi best mulig tilbud til pasientene. Denne holdningen er basis for Psykologforeningens påvirkningsarbeid overfor helsemyndighetene.

Gitt strekker hendene i været

Helsefremming, livskvalitet, mestring og tilhørighet. Velkommen til spesialiteten habiliteringspsykologi

Eksekutivfunksjoner, emosjonsfokusert terapi, lederutvikling, behandling av lav selvfølelse m.m.  Velkommen til Festspillkursene 31. mai - 1. juni

Psykologforeningen justerer sin praktisering av overgangsordningen for spesialistutdanningen etter kritikk fra Likestillings- og diskrimineringsombudet.

Sterk kvinne

Kommentar

Venstre har gått inn i regjering, noe som har utløst en ny politisk plattform. Norsk psykologforening  leverte innspill  før jul, og jeg er glad for å se at psykisk helse kommer bedre ut.

Ledersamling

Vi har nok en gang gleden av å invitere til fagsamling for psykologledere. Hold av 12. april, og meld deg på her.

Jente med kikkert

358 psykologer har opprettet en profil på  Finnenpsykolog.no , og 30 prosent av dem svarte på vår spørreundersøkelse før jul.

Alle virksomheter som gir helsehjelp utenfor offentlige helsetjenester skal betale tilskudd til Norsk pasientskadeerstatning (NPE). For 2019 er registreringsfristen 1. februar.

Gutt koder

En rapport fra Riksrevisjonen har avdekket at svak kodekvalitet i sykehusene har negative konsekvenser for styring og finansiering av spesialisthelsetjenesten.

Hvilende kvinne

I 20 år har antallet avtalepsykologer stått stille. Helsemyndighetens bestilling er soleklar, men helseforetakene er trege med å levere.