Medlemsnytt

Kvinne og mann som snakker sammen

Psykologforeningens kollegastøtter hjelper medlemmer som er i en vanskelig situasjon i sitt profesjonelle virke.

Mennesker som sitter på rekke og smiler

I høst starter vi opp to spennende kursrekker om arbeidspsykologi.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Hender som peker på en kontrakt

I høst blir det lokale kollektive lønnsforhandlinger for våre medlemmer i staten, i de fleste Virkebedriftene og i kommunene (unntatt Oslo).

Hender på tastatur

Fra 1. juli 2019 gjelder ny forskrift som tydeliggjør journalføringsplikten og skal bidra til at pasientjournalen omhandler pasientens behov for helsehjelp.

Kommentar

Hvordan opplever du vilkårene for å kunne yte god behandling i psykisk helsevern eller tverrfaglig spesialisert rusbehandling? Det vil vi gjerne vite, og ber deg svare på en spørreundersøkelse.

En gjeng unge mennesker med tomme snakkebobler

Velkommen til samling for tillitsvalgte i KS

Husk å melde deg på høstens samling for tillitsvalgte i KS i september. Dersom du ikke har mottatt invitasjonen, ta kontakt med din lokalavdeling.

Venterom

Ventetiden økte, andel fristbrudd var stabil og flere fikk behandling. Dette viser tall for 2018 som er rapportert fra spesialisthelsetjenesten til Norsk pasientregister.

Hånd griper etter piller

Sentralstyret har vedtatt å justere utfyllende bestemmelse for rus- og avhengighetspsykologi.

Én for alle, alle for én

....både Oslo og Bergen har møteplasser med faglig og sosialt program for seniorer i Psykologforeningen?

En kvinne putter penger på en sparegris

Selvstendig næringsdrivende? Nå blir sparing til pensjon mer skattegunstig!

Dame foran PC´n snyter seg

Akademikerne og dermed også Norsk psykologforening, har inngått ny IA-avtale for perioden 1. januar 2019 til 31. desember 2022.