Medlemsnytt

Kollegastøtte

I underkant av én prosent av Psykologforeningens medlemmer oppsøkte kollegastøtte i 2017.

To spedbarn med tåteflaske

Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP) trenger din hjelp til å utvikle en nettbasert veiledningstjeneste for foreldre til barn i alderen 0-5 år.

Danske Bank har lansert produktet Boligkreditt 45%.

Regjeringen vi ha flere psykologer i kommunene. Nå kan du søke tilskudd til rekruttering.

Psykologkompetanse er svaret på noen av utfordringene i arbeidslivet.

GDPR for psykologer

GDPR

EUs personvernforordning, General Data Protection Regulation (GDPR), gjelder fra våren 2018. Reglene er en del av den nye personopplysningsloven som er på trappene. For psykologer som yter helsehjelp, vil ikke endringene ha stor betydning.

Hånd holder i forstørrelsesglass

Nye funksjoner er på plass på finnenpsykolog.no. I tråd med manges ønsker, kommer nå hjemmesiden til psykologen frem straks en klient laster ned vedkommendes profil.

Skal du snart ut å reise? I Akademikeravtalen kan du tegne Storebrand Super Reiseforsikring, som dekker dagsturer eller reiser på inntil 60 dager.

Sparegris

Mange av Psykologforeningens medlemmer har tatt i bruk avtalen med Danske bank privat eller for sin bedrift.

Myntstabler og vekkerklokke

Ny tjenestepensjon i offentlig sektor

Hva betyr forslaget til ny tjenestepensjonsordning for ansatte i kommune, stat og sykehus? Svaret får du på Akademikernes hjemmeside.

Lås som indikerer datasikkerhet

Har du som er privatpraktiserende husket å signere databehandleravtale med Norsk helsenett?