Medlemsnytt

Psykologkompetanse er svaret på noen av utfordringene i arbeidslivet.

GDPR for psykologer

GDPR

EUs personvernforordning, General Data Protection Regulation (GDPR), gjelder fra våren 2018. Reglene er en del av den nye personopplysningsloven som er på trappene. For psykologer som yter helsehjelp, vil ikke endringene ha stor betydning.

Hånd holder i forstørrelsesglass

Nye funksjoner er på plass på finnenpsykolog.no. I tråd med manges ønsker, kommer nå hjemmesiden til psykologen frem straks en klient laster ned vedkommendes profil.

Skal du snart ut å reise? I Akademikeravtalen kan du tegne Storebrand Super Reiseforsikring, som dekker dagsturer eller reiser på inntil 60 dager.

Sparegris

Mange av Psykologforeningens medlemmer har tatt i bruk avtalen med Danske bank privat eller for sin bedrift.

Myntstabler og vekkerklokke

Ny tjenestepensjon i offentlig sektor

Hva betyr forslaget til ny tjenestepensjonsordning for ansatte i kommune, stat og sykehus? Svaret får du på Akademikernes hjemmeside.

Lås som indikerer datasikkerhet

Har du som er privatpraktiserende husket å signere databehandleravtale med Norsk helsenett?

Studenter

Kommentar

Psykologistudenter ved ELTE-universitetet i Ungarn mistet muligheten til å bli psykolog da Helsedirektoratet i 2016 konkluderte med at utdanningen derfra likevel ikke ga grunnlag for lisens.

Mann holder husmodell i hendene

Annonse

Danske Bank har lansert Boligkreditt 45 %.

Hånd hindrer dominobrikker å velte andre dominobrikker

Kommentar

God ledelse og styring i helseforetakene er viktig for å gi best mulig tilbud til pasientene. Denne holdningen er basis for Psykologforeningens påvirkningsarbeid overfor helsemyndighetene.

Gitt strekker hendene i været

Helsefremming, livskvalitet, mestring og tilhørighet. Velkommen til spesialiteten habiliteringspsykologi

Eksekutivfunksjoner, emosjonsfokusert terapi, lederutvikling, behandling av lav selvfølelse m.m.  Velkommen til Festspillkursene 31. mai - 1. juni

Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.