Medlemsnytt

Skal du snart ut å reise? I Akademikeravtalen kan du tegne Storebrand Super Reiseforsikring, som dekker dagsturer eller reiser på inntil 60 dager.

Sparegris

Mange av Psykologforeningens medlemmer har tatt i bruk avtalen med Danske bank privat eller for sin bedrift.

Myntstabler og vekkerklokke

Ny tjenestepensjon i offentlig sektor

Hva betyr forslaget til ny tjenestepensjonsordning for ansatte i kommune, stat og sykehus? Svaret får du på Akademikernes hjemmeside.

Lås som indikerer datasikkerhet

Har du som er privatpraktiserende husket å signere databehandleravtale med Norsk helsenett?

Studenter

Kommentar

Psykologistudenter ved ELTE-universitetet i Ungarn mistet muligheten til å bli psykolog da Helsedirektoratet i 2016 konkluderte med at utdanningen derfra likevel ikke ga grunnlag for lisens.

Mann holder husmodell i hendene

Annonse

Danske Bank har lansert Boligkreditt 45 %.

Hånd hindrer dominobrikker å velte andre dominobrikker

Kommentar

God ledelse og styring i helseforetakene er viktig for å gi best mulig tilbud til pasientene. Denne holdningen er basis for Psykologforeningens påvirkningsarbeid overfor helsemyndighetene.

Gitt strekker hendene i været

Helsefremming, livskvalitet, mestring og tilhørighet. Velkommen til spesialiteten habiliteringspsykologi

Eksekutivfunksjoner, emosjonsfokusert terapi, lederutvikling, behandling av lav selvfølelse m.m.  Velkommen til Festspillkursene 31. mai - 1. juni

Psykologforeningen justerer sin praktisering av overgangsordningen for spesialistutdanningen etter kritikk fra Likestillings- og diskrimineringsombudet.

Sterk kvinne

Kommentar

Venstre har gått inn i regjering, noe som har utløst en ny politisk plattform. Norsk psykologforening  leverte innspill  før jul, og jeg er glad for å se at psykisk helse kommer bedre ut.

Ledersamling

Vi har nok en gang gleden av å invitere til fagsamling for psykologledere. Hold av 12. april, og meld deg på her.