Medlemsnytt

Klipper vekk mannsfigur i papirremse

Hvilke rettigheter har du i en nedbemanningsprosess?

Velkommen til nye spennende kurs: Obligatoriske kurs i barne- og ungdomspsykologi og eldrepsykologi. Dessuten valgfrie program godkjent til ulike spesialiteter.

Oslo rådhus

Lønnsoppgjøret i Oslo kommune

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i Oslo kommune.

Lønnsoppgjøret i staten

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i staten.

Psykologforeningen arbeider for å tilpasse seg EUs forordning om personvern (GDPR). I den forbindelse har vi publisert en egen personvernerklæring.

Glade mennesker rundt dataskjerm

Kommentar

Da Psykologforeningen 15. mai innledet forhandlinger om takster og driftstilskudd, hadde vi ett overordnet krav: Avtalespesialister må sikres samme inntektsvekst som resten av offentlig sektor.

Jente blåser på løvetann.

Kommentar

Gode oppvekstvilkår for barn og unge må sikres uavhengig av foreldrenes økonomi og status på arbeidsmarkedet.

Kollegastøtte

I underkant av én prosent av Psykologforeningens medlemmer oppsøkte kollegastøtte i 2017.

To spedbarn med tåteflaske

Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP) trenger din hjelp til å utvikle en nettbasert veiledningstjeneste for foreldre til barn i alderen 0-5 år.

Danske Bank har lansert produktet Boligkreditt 45%.

Regjeringen vi ha flere psykologer i kommunene. Nå kan du søke tilskudd til rekruttering.

Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.