Medlemsnytt

Bryggen i Bergen

Velkommen til seminar og årsmøte i regi av Forening for psykologer i privat praksis (FPP). Årets tema: Forhold som utfordrer relasjonen mellom pasient og terapeut.

Velkommen til medlemskveld i Yngre psykologers utvalg.

Kommentar

Det er gode grunner både til å være fornøyd, både med det økonomiske resultatet av årets takstforhandlinger for avtalepsykologene og lønnsoppgjøret med sykehusene.

Finger huker av på skjerm

Det har den siste tiden rådet usikkerhet om tolkningen av regelverket for spesialisterklæringer for NAV, og hvem som kan skrive slike erklæringer.

Psykologikongressens banner

Bli bedre kjent med bidragsyterne på årets Psykologikongress! Les presentasjoner av key notes, last ned kongressheftet. Melder du deg på før 30. juni, får du billigere inngangsbillett.

Klipper vekk mannsfigur i papirremse

Hvilke rettigheter har du i en nedbemanningsprosess?

Velkommen til nye spennende kurs: Obligatoriske kurs i barne- og ungdomspsykologi og eldrepsykologi. Dessuten valgfrie program godkjent til ulike spesialiteter.

Oslo rådhus

Lønnsoppgjøret i Oslo kommune

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i Oslo kommune.

Lønnsoppgjøret i staten

Les om resultatet av lønnsoppgjøret i staten.

Psykologforeningen arbeider for å tilpasse seg EUs forordning om personvern (GDPR). I den forbindelse har vi publisert en egen personvernerklæring.

Glade mennesker rundt dataskjerm

Kommentar

Da Psykologforeningen 15. mai innledet forhandlinger om takster og driftstilskudd, hadde vi ett overordnet krav: Avtalespesialister må sikres samme inntektsvekst som resten av offentlig sektor.

Jente blåser på løvetann.

Kommentar

Gode oppvekstvilkår for barn og unge må sikres uavhengig av foreldrenes økonomi og status på arbeidsmarkedet.