Medlemsnytt

Parterapi

Kommentar

Pasienter som står i kø for samtaler med psykolog, bør være skuffet. Helseminister Bent Høie bør være skuffet.

Glad familie med to barn

Annonse

De fleste av oss tenker nøye gjennom hvordan vi skal forhindre tap om noe skjer med tingene våre. Vi skaffer oss innbo-, bil- og reiseforsikring og tenker at vi er godt stilt.

Økonomisk rådgivning

Annonse

Er det lenge siden du har hatt en gjennomgang av økonomien? Nå kan du avtale møte med rådgivere i Danske Bank helt frem til kl 19.00.

Annonse

Storebrand vil gjøre dine avtaledokumenter og brev tilgjengelig digitalt på dine innloggede sider.

Sterk jente med røde boksehansker

Kommentar

I takt med veksten i antall kommunepsykologer, bygger vi nå sakte, men sikkert opp tillitsvalgtkompetansen i kommunene.

To mennesker hvorav den ene gir den andre drahjelp.

Kommentar

Stadig flere får øynene opp for hvor viktig det er med psykologisk kompetanse i somatikken.

To hender dra i springfjær

Jeg jobber og er tillitsvalgt i spesialisthelsetjenesten. Min enhetsleder sier at vi kun kan avspasere inntil fire timer pr dag. Vi kan altså ikke avspasere hele dager. Kan arbeidsgiver nekte oss dette?

Bryggen i Bergen

Velkommen til seminar og årsmøte i regi av Forening for psykologer i privat praksis (FPP). Årets tema: Forhold som utfordrer relasjonen mellom pasient og terapeut.

Velkommen til medlemskveld i Yngre psykologers utvalg.

Kommentar

Det er gode grunner både til å være fornøyd, både med det økonomiske resultatet av årets takstforhandlinger for avtalepsykologene og lønnsoppgjøret med sykehusene.

Finger huker av på skjerm

Det har den siste tiden rådet usikkerhet om tolkningen av regelverket for spesialisterklæringer for NAV, og hvem som kan skrive slike erklæringer.

Psykologikongressens banner

Bli bedre kjent med bidragsyterne på årets Psykologikongress! Les presentasjoner av key notes, last ned kongressheftet. Melder du deg på før 30. juni, får du billigere inngangsbillett.

Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.