Medlemsnytt

Fra venstre: Herman Hem Næs, Jens-Emil Furu, Camilla Mustad, Andrea Johansen, Atash Izadi, Ragna Rosseland og Hans Michal Blytt. Oda Flåm var ikke til stede da bildet ble tatt.

Åtte studenter ved profesjonsstudiet i Bergen har oversatt handlingsplanen for Psykologforeningens hovedsatsingsområde til engelsk.

Mann reparerer oppvaskmaskin

Akademikerne har i høst fornyet sin avtale med Danske Bank. Den såkalte hvitvaskingssaken har vært en del diskusjonen.

Medlemmene spør

Har jeg krav på å få overføre feriedager til neste år?

Velkommen til kurs om psykologen som sakkyndig i ulike rettsinstanser, sivil og strafferett.

Kommentar

En juridisk betenkning bestilt av Psykologforeningen konkluderer med at EUs kvalifikasjonsdirektiv ikke gir rett til anerkjennelse som psykolog i Norge for dem med master i psykologi fra Ungarn.

En hånd på rattet

Kommentar

En av de mest spennende oppgavene før Landsmøtet 2019, er prosessen fram til vedtaket om hva som skal være Psykologforeningens hovedsatsingsområde i neste landsmøteperiode.

Betalingsterminal

Sentralstyret har fastsatt kontingent for 2019 til kr 7 227.

Hva er personvern, og hva er en personvernopplysning?

Sjekk våre tre videosnutter om personvern og personopplysninger. Er du tillitsvalgt eller lokallagsleder, ta gjerne en titt på filene under  GDPR for tillitsvalgte og lokallagsledere (krever innlogging som medlem).

To kvinner har videoterapi

1. november inviterer Psykologenes forening for digital helse (DigPsyk) deg til å bli bedre kjent med videoterapi. Sted: Psykologforeningens sekretariat i Kirkegt 2. kl 18-20.

Gutt står overfor ulike veivalg

Kommentar

27. september ga Psykologforeningen Helsedirektoratet beskjed om at vi ikke kan delta i, eller stille oss bak kvalifiseringsprogrammet for ELTE-studentene.

Kjede med ledd som ryker

For å øke muligheten til å påvirke ruspolitikken, har Psykologforeningen bestemt seg for å melde seg inn i Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon.

Bestefar og barnebarn tar knebøy

Kommentar

Når folkehelseloven har slått fast at psykisk helse hører hjemme i folkehelsearbeidet, er det logisk at psykologkompetansen sikres plass gjennom lovfesting.

Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.