Medlemsnytt

Mann og kvinne som sitter ovenfor hverandre og prater

Helsedirektoratet har utviklet et nytt kurs for å hjelpe med vurdering av samtykkekompetanse.

Figur av hode og kropp som oppløses i små biter

Stress er tema for den neste nasjonale konferansen i klinisk helsepsykologi.

figurer på toppen av en myntstabel

De som har mulighet til å fylle kravene om å bli spesialist før 1.1.2020, bør sende inn søknad om spesialistgodkjenning snarest.

Mann som ser betenkt ut, kvinne ved siden av som ser på han

Målet med dette kurset er å gi deg bedre forutsetninger for å jobbe med par.

Filmplakat til spionen

Danske Bank

Psykologforeningen og Danske Bank inviterer til gratis kinoforestilling 15. oktober.

kvinne som snakker på en konferanse

Kommentar

Det er under to måneder til landsmøtet. Denne uken blir sakene som skal behandles sendt ut til lokalavdelingene.

Kvinne og mann som snakker sammen

Psykologforeningens kollegastøtter hjelper medlemmer som er i en vanskelig situasjon i sitt profesjonelle virke.

Mennesker som sitter på rekke og smiler

I høst starter vi opp to spennende kursrekker om arbeidspsykologi.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Hender som peker på en kontrakt

I høst blir det lokale kollektive lønnsforhandlinger for våre medlemmer i staten, i de fleste Virkebedriftene og i kommunene (unntatt Oslo).

Hender på tastatur

Fra 1. juli 2019 gjelder ny forskrift som tydeliggjør journalføringsplikten og skal bidra til at pasientjournalen omhandler pasientens behov for helsehjelp.

Kommentar

Hvordan opplever du vilkårene for å kunne yte god behandling i psykisk helsevern eller tverrfaglig spesialisert rusbehandling? Det vil vi gjerne vite, og ber deg svare på en spørreundersøkelse.