Medlemsnytt

Fra 1. januar 2019 godkjennes individuell veiledning via videokonferanse som en del av psykologenes spesialistutdanning.

Kvinne som lytter

Kommentar

Foretakstillitsvalgte i sykehusene har i det siste rettet nødvendig oppmerksomhet mot nedskjæringer og økt arbeidspress i psykisk helsetjeneste og i tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Stempel

Psykologforeningen har inngått avtale med nettjenesten The Card som tilbyr medlemmene produksjon av visittkort med Psykologforeningens logo til redusert pris.

Medlemmene spør

Hvor lenge må man ha vært ansatt for å ha rett til sykepenger?

Fotavtrykk i forstørrelsesglass

Kommentar

«So this is Xmas, and what have you done». Slik starter John Lennons legendariske julesang. Ja, hva har vi egentlig gjort i året som gikk. Hva blir stående igjen etter oss?

Fra venstre: Herman Hem Næs, Jens-Emil Furu, Camilla Mustad, Andrea Johansen, Atash Izadi, Ragna Rosseland og Hans Michal Blytt. Oda Flåm var ikke til stede da bildet ble tatt.

Åtte studenter ved profesjonsstudiet i Bergen har oversatt handlingsplanen for Psykologforeningens hovedsatsingsområde til engelsk.

Mann reparerer oppvaskmaskin

Akademikerne har i høst fornyet sin avtale med Danske Bank. Den såkalte hvitvaskingssaken har vært en del diskusjonen.

Medlemmene spør

Har jeg krav på å få overføre feriedager til neste år?

Velkommen til kurs om psykologen som sakkyndig i ulike rettsinstanser, sivil og strafferett.

Kommentar

En juridisk betenkning bestilt av Psykologforeningen konkluderer med at EUs kvalifikasjonsdirektiv ikke gir rett til anerkjennelse som psykolog i Norge for dem med master i psykologi fra Ungarn.

En hånd på rattet

Kommentar

En av de mest spennende oppgavene før Landsmøtet 2019, er prosessen fram til vedtaket om hva som skal være Psykologforeningens hovedsatsingsområde i neste landsmøteperiode.

Betalingsterminal

Sentralstyret har fastsatt kontingent for 2019 til kr 7 227.