Medlemsnytt

En hånd på rattet

Kommentar

En av de mest spennende oppgavene før Landsmøtet 2019, er prosessen fram til vedtaket om hva som skal være Psykologforeningens hovedsatsingsområde i neste landsmøteperiode.

Betalingsterminal

Sentralstyret har fastsatt kontingent for 2019 til kr 7 227.

Hva er personvern, og hva er en personvernopplysning?

Sjekk våre tre videosnutter om personvern og personopplysninger. Er du tillitsvalgt eller lokallagsleder, ta gjerne en titt på filene under  GDPR for tillitsvalgte og lokallagsledere (krever innlogging som medlem).

To kvinner har videoterapi

1. november inviterer Psykologenes forening for digital helse (DigPsyk) deg til å bli bedre kjent med videoterapi. Sted: Psykologforeningens sekretariat i Kirkegt 2. kl 18-20.

Gutt står overfor ulike veivalg

Kommentar

27. september ga Psykologforeningen Helsedirektoratet beskjed om at vi ikke kan delta i, eller stille oss bak kvalifiseringsprogrammet for ELTE-studentene.

Kjede med ledd som ryker

For å øke muligheten til å påvirke ruspolitikken, har Psykologforeningen bestemt seg for å melde seg inn i Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon.

Bestefar og barnebarn tar knebøy

Kommentar

Når folkehelseloven har slått fast at psykisk helse hører hjemme i folkehelsearbeidet, er det logisk at psykologkompetansen sikres plass gjennom lovfesting.

Parterapi

Kommentar

Pasienter som står i kø for samtaler med psykolog, bør være skuffet. Helseminister Bent Høie bør være skuffet.

Glad familie med to barn

Annonse

De fleste av oss tenker nøye gjennom hvordan vi skal forhindre tap om noe skjer med tingene våre. Vi skaffer oss innbo-, bil- og reiseforsikring og tenker at vi er godt stilt.

Økonomisk rådgivning

Annonse

Er det lenge siden du har hatt en gjennomgang av økonomien? Nå kan du avtale møte med rådgivere i Danske Bank helt frem til kl 19.00.

Annonse

Storebrand vil gjøre dine avtaledokumenter og brev tilgjengelig digitalt på dine innloggede sider.

Sterk jente med røde boksehansker

Kommentar

I takt med veksten i antall kommunepsykologer, bygger vi nå sakte, men sikkert opp tillitsvalgtkompetansen i kommunene.