Medlemsnytt

Bilde av nettsiden

Velkommen til Psykologforeningens nye nettsider. Ved å logge inn på Min side  får du tilgang til din personlige medlemsinformasjon

Mann går ut av dør

Reglementet for fordypningspraksis i voksenpsykologi har blitt behandlet i Psykologforeningens sentralstyre.

En rød kvinne blant mange bleke.

Nye utlysninger av lederstillinger som også psykologer kan søke, legges ut med cirka én ukes mellomrom.  Gå til stillingsoversikten.

Mange psykologspesialister skal være tilknyttet Norsk helsenett innen 1. januar 2016.

Med virkning fra 1. juli 2015 er det gjort en rekke endringer i arbeidsmiljøloven.

Psykologforeningen har et eget stipend som skal stimulere flere psykologer til å finne veien inn i ledelse.

Fra 15. juni 2015 byttet Psykologforeningen hovedbankforbindelse fra DnB til Danske Bank .

Fra 1. juli 2015 fikk psykologer adgang til å henvise pasienter til psykisk helsevern og rusbehandling. Hva bør henvisningen inneholde?

Akademikerne Helse og Spekter avluttet onsdag 17. juni forhandlinger for områdehelseforetakene og Lovisenberg.

Det ble 2. juni oppnådd enighet i oppgjøret for tariffområdet Virke/HUK.

Som medlem i Norsk psykologforening har du blant Norges beste betingelser i Danske Bank.

Storebrand utvider pris- og vilkårsgarantien til å gjelde til 31.12.2015.