Medlemsnytt

Kvinne i ledelse

Lederutdanningsstipendene deles ut etter utlysning og er for tiden på kr 25.000 per stipend. Stipendet ble utlyst i Tidsskriftets novembernummer, søknadsfrist 1. desember 2016.

Som medlem av en akademikerforening har du tilgang til Akademikerkortet som gir deg flere fordeler,  les mer her.

Kommentar

Å ivareta pasienttrygghet og forsvarlige helsetjenester er Psykologforeningens viktigste ledetråd i saken om ELTE-studentene som ikke får lisens i Norge.

Avspillingsikon for video

Vi ønsker velkommen til premiere på de to først videoene som presenterer spesialistutdanningen

Flere kjønn

Opptatt av kjønnsmangfold? Psykologforeningens nettverk for seksualitets- og kjønnsmangfold har etablert egne informasjonssider.

Kvinne med brennevinsflaske

Velkommen til splitter nytt valgfritt program i rus- og avhengighetstilstander: Hvor stor er utbredelsen? Hva med utviklingsforløp, årsaker og konsekvens? Les mer og meld deg på.

Michelle Farooqui

Hun er en av få med europeisk spesialistsertifikat i arbeids- og organisasjonspsykologi i Norge. Hvorfor søkte hun sertifisering?

Mann klipper snor

Kommentar

Vi er stolte over endelig å kunne klippe snora for finnenpsykolog.no.

Ung kvinne åpner pakke

Arbeidet med såkalte «pakkeforløp» i psykisk helsevern er godt i gang. Innen 2020 skal totalt 22 pakker være på plass, de første allerede våren 2017.

Lenke som brytes

Rus og avhengighet

Under oppseiling: En interesseorganisasjon for deg som jobber med rus- og avhengighetsproblematikk, eller er faglig interessert i feltet.

Rune Frøyland på Eidvolls plass 22. september

«Kollektive beskyttende ordninger trygger pasientsikkerheten». Budskapet fra streikeledelsen var tydelig da Akademikerne Helse mobiliserte til streikemøte foran Stortinget 22. september.

Jan Fredrik Andresen

«Større evne i psykisk helsevern til å lære av sine feil.» Klar bestilling fra direktøren i Helsetilsynet da han møtte tillitsvalgte psykologer på tariffkonferanse.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.